Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jaké jsem očekával. Tedy milé, romantické, úsměvné, oddechové a s perfektními herci v hlavních rolích. Cary Grant má silné charisma a Ingrid Bergman svým šarmem umí zpříjemnit čas na obrazovce. Spolu s Grantem navíc vytvořili skvělou dvojici, mezi kterou to v příběhu opravdu patřičně funguje. Příběh je sice předvídatelný, ale to vůbec nevadí. Závěr snímku neměl chybu. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Neviem sa rozhodnúť či je tento film dokonalá žánrová hra alebo hnusný podraz na diváka ale je to strašná pecka. Začína to ako klasická gýčová love story ako od Danielle Steelovej, akurát s dokonalým hereckým duom Grant - Bergmanová a trošku sofistikovajším scenárom aby sa to zhruba od polovice zvrtlo ku fantastickej screwball comedy pri ktorej som sa dusil smiechom. Predstavte si ako keby sa v polovici Komanda zjavil Charlie Sheen a zvyšok filmu pokračoval v duchu Horúcich výstrelov. 10/10 " Nie je nič úprimnejšie ako keď žena klame " :) ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pravda, dal by se tomu vyčíst prostý příběh a obvyklý hollywoodský konec. Jenomže od tohoto filmu se ani nic jiného nedá čekat, a hlavně se tu dá dobře vydechnout a občas se i pobavit. Ač snímek jede v zavedených kolejích romantického žánru, má něco, co nemá jen tak někdo - jako vždy perfektní uhrančivou seveřanku Ingrid Bergman, která se podle mě ztvárněním role divadelní herečky dostává do svého živlu a dá se také říct, že roli nemusí hrát. Nejvíce je to vidět, když si všimnete momentu, jak pronáší větu "I´m an actress!". Nejde jí nevěřit, že postavou žije. Sice na mě více zapůsobila mj. v Hitchově Notorious, ale i tak si myslím, že tato role byla jedním z nejsvětlejších okamžiků v její kariéře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Indiscreet je jeden z najtypickejších predstaviteľov únikového klasického hollywoodu. Bol určený pre ľudí, ktorí mali priemerný život a chceli si za cenu vstupenky kúpiť dve hodiny ilúzie, ktorú nemôžu prežiť nikde inde, ako v kine. Čiže film nie je žiadne umenie, je to čistý kalkul, ktorý má ale v rukách dvoch hypersympatických hercov, ktorých by ste chceli mať za susedov ako manželov. Grant kupuje svojej drahej drahé darčeky, posiela obrovské kytice ruží, chodia stále do divadla, vyzerajú stále úžasne....podobný vip film, ako Filadelfský príbeh, avšak ten mal prepracovanejší scenár. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších filmových dvojic se po brilantním Hitchcockově ''Notorious'' opět sešla a to samozřejmě k mé velikánské radosti. Cary a Ingrid jsou okouzlující, jejich chemie je nepřehlédnutelná a v této lehké, chytré, romantické komedii prostě jen září. Oceňuji krásné vtipné dialogy, tradičně výborný humor (tančící Cary, Ingrid sehráná scénka se sluhou Carlem,..), prostředí Londýna,....to se panu Donenovi zase povedlo:) http://www.youtube.com/watch?v=kKO_cHse5wg ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Ingrid Bergman za roli obdržela 75 000 dolarů plus procenta z hrubého zisku a úlevy na daních. Ve smlouvě si také vymínila týden volna na cestu do Říma, aby tam mohla strávit Vánoce se svými dětmi. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)
  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)
  • Jeden z nejoblíbenějších filmů Caryho Granta. (Kulmon)

Reklama

Reklama