Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla docela dobrá akční jednohubka,která určitě potěšila nejen ty co se někde prohání s násadou od smetáku.Děj uběhne jako voda a akční scény jsou vcelku vypracované.Scott Adkins mě čím dál častěji připadá jako tzv. nástupce Jeana Clauda Van Damma.Sice je tam docela cítit ,že je to hodně atelierové,ale to vůbec nevadí.Za mě celkově 80% čtyři hvězdy. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jako předkrm před trojkou Undisputed plně dostačující. Kladné body dávám za to, že Scott Adkins hraje hlavní roli a klaďase k tomu, záporné za to, že nepředvedl ani jeden kick z jiné dimenze, normálním smrtelníkem nepochopitelný. Děj neřešit, těch osmdesát minut jede podle šablony, která nepokrytě vzdává hold jednomu belgickému karatistovi, a ani vteřinu nenudí. Celkově jsem po tomhle nabyl dojmu, že Issaca Florentina je na produkci ‚d-2-dvd‘ docela škoda. S pořádným rozpočtem a silnějším scénářem by v áčkové konkurenci v pohodě obstál. V té béčkové mu není v současnosti rovno. A teď Bojku do ringu, prosím pěkně. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak i Adkins je dalším bílým co se sere do řemesla žlutým. Nicméně je v tom ninja munduru k sežrání! Je nekompromisní a s nikým se nesere! Lahůdkou byla scénka, kdy si Casey partičku dvaceti bouchačů porozhazuje do všech částí místnosti. Skvělý představení bylo i v metru. Závěrečnej pamlsek týhle řežby, kdy si jako jeho bílej ninja předchůdce Michael Dudikoff stoupne tváří v tvář černýmu ninjovi, je jen sladkou tečkou této akční palby. 70% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má to ten nejklasičtější scénář, jaký si jde u ninja filmu představit (hodný ninja-sirotek vs zlý ninja zavržený jejich mistrem, kterého zavraždí), což film spolu s topornými hereckými výkony sráží na úroveň naivní pohádky. A ani souboje nejsou kdovíjak strhující a výrazněji se mi líbil jen ten v metru. Takže ve výsledku jen nenáročné jednorázové ohlédnutí za osmdesátkovou filmovou ninja horečkou. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja – žoldák trénovaný v bojovém umění, ve špionáži a zabití. Smrtelné umění se předávalo z generace na generaci.... Dělal špinavou práci tenkrát, dělá ji i dnes. Filmy o těchto bojovnících ve mně vyvolávají vzpomínky na léta 80tá a chybí mi dobrý akční film o těchto bojovnících. Dnes, kdy technologie umožňuje nemožné jsem byl pln očekávání! Prostě jsem se těšil! Místo radosti však ve mě toto dílo budí vztek! Dětinský děj, akční scény, že by se za ně styděli i v roce 1970. Kavkazký typ Casey se u úderů kření jako moje teta, než ji strejda zabil. Idiotskej střih a výstřiky krve z transfúzní stanice a ne ze soubojů. Americkej ninja byl (je) klasika. Byť béčková a ať si kdo chce co chce říká, pro mne má své kouzlo i dnes. Tohle je SHIT!!! 83 minut utrpení!!! PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama