Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Posaď se můj žáku. Mám pro tebe speciální úkol. Býval zde čas, kdy bojovníci mívali slávu,čest a byli uctíváni. Byli velebeni a svět je uznával. Dnes jsou tyhle časy nejspíše pryč. Ale hrstka vyvolených nese vlajky bojovníků dál. Někteří jsou jíž starší, ale statečně se rvou. Velcí válečníci jako Sly, Van Damme nebo Arnie už tu nebudou dlouho. Jiní občas ze zmaru doby udělají hloupost jako třeba Bruce ve filmu, který se bojím říct nahlas. Je to na vás. Ty Scotte, tví bratři ve zbrani Vin, Jason, Rock vy můžete vrátit časy hrdinů zpět. Vydejte se se tedy na cestu. Na cestu plnou nebezpečí v podobě komedií. V podobě blbejch komedií a ještě horších komedií. Vydejte se na cestu sice trnitou, ale na úspěch čeká mnoho lidí. Nebude to snadné, ale vy to dokázat můžete. Vraťte akčnímu žánru jeho tvář. Ano přesně to se zde děje. Svině je prostě svině. Klaďas je charakterově bezchybnej, ale když se rozlobí, tak bude prostě zlej! Já dám filmu 70 procent za jasnou snahu pomoct akčnímu žánru. Hodně štěstí mý synové. 70 procent. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Scott je fešák (když nemá vousy) a jeho skill je úchvatný. Nicméně pohled na jeho supervypracované tělo (až moc) v kombinaci s jeho pohledem jehňátka (nesnáším, když nabušený chlapi hrajou utrápený chudinky) není až tak lákavé. A co prostě neodpustím, je absence jakékoli logiky. Už od prvních minut se postavy chovají jak retardi, jenom aby zápletka mohla fungovat. Nefunguje a navíc do ted nepochopím, proč záporák zaútočil během předvaděčky ostrými, aby se dal dementně vyhodit ze školy. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Nic proti příběhu, je to sice furt dokola úplně stejně jako v osmdesátých, ale docelo to ušlo. Spíš jsem se pozastavil, že je v Japonsku takové ďábelské dóžo, ve kterém se učedníci krom karate, jedů, mečů atp. od mistra také učí anglicky. To jsem čuměl, spousta z nich mluvila tak, že jim bylo dokonce rozumět! Kdo má zkušenost, s jakou efektivitou a výsledky se v Japonsku odehrává spousta let školní povinné angličtiny, žasne. (s kamarádem jsme to komentovali, že v Thajsku když člověk zná slovo "yes", může pracovat v turistickém ruchu, když zná i "no", může v něm šéfovat... a že v Japonsku je to s angličtinou horší než v Thajsku... sice znám dost Japonců, co mluví anglicky... ale v Japonsku se to nenaučili). ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Sympatické akční béčko s kvalitními bitkami, ve kterých úřaduje výborný Adkins, jsem už potřeboval jako koza drbání. Pomineme-li bojové pasáže, je Ninja navzdory jednoduchému ději o chlup lepší než vyčpělé vězeňské drama Undisputed II. Náplň filmu a prezentace chladné oceli v rukou ninjů zasekávající se do lidského masa, doprovázená výšplechty krve, nabízí asociaci s Americkými ninji až po videohru Ninja Gaiden 2. Ninja akčňák pro dnešní generaci, proč ne... 6-7/10 ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Začínám mít trochu alergii na tyhle martial art hrdiny, kteří se bez jakékoliv zbraně vrhají proti davům pěšáku(obvykle s meči, pistolemi atp.) a ještě většinou volí údery tak, aby nezabíjeli, takže jsem přirozeně fandil hlavnímu záporákovi. A ten byl překvapivě celkem fajn. Rychlé účelné seky/hody/střely, ukázkové využití různých zbraní a technik. Měl jsem ho rád natolik, že jsem se cítil až podvedený tím, jakým idiotským způsobem byl nakonec poražen. Ale celkově zklamaný nejsem, pár pěkných scén a soubojů se našlo. Víc jsem ani neočekával. // 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama