Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale ja mám proste tieto bromance rád. Či už je to I love you man, alebo komédie z Apatowej produkcie - vždy majú tieto filmy perfektnú atmosféru, na nič sa nehrajú, scenár je plný hlášok a humoru ťažiaceho z trápnych situácií, majú super charaktery a na konci sa všetci kamarátsky spoja aby vybojovali happy-end do ktorého im hrajú pecky od Kiss. Radosť sa na to pozerať a určite to bola aj radosť točiť. Normálne to človeka nadchne aby s kamošmi natočil podobnú hovadinu :) ...P.S.: a napísať do komentáru, že to bola "chudá kombinace výchovné sociální psychologie"? Keby to počuli tvorcovia tak sa buď pustia do smiechu, alebo sa na seba nechápavo pozrú. Hodnotiť odborne film, ktorý sa snaží len zabaviť ľudí, kašle na hlboké filozofické úvahy a má jednu moralitku len aby mala tá kopa humorných scénok dejovú kostru o ktorú sa môže oprieť - je tak trochu choré. Bože, už by sa mohli niektorí užívatelia uvedomiť a pozerať filmy preto, lebo majú radi filmy a nie preto, lebo môžu na csfd.cz zamachrovať akí sú oni kritici. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Role Models ako sonda do USA a ich "sociálneho systému"... zišla sa tu elita "teenage movie" ako Stifler, McLovin a mnoho ďalších... hláškovo preplnené dielo, ktoré vážne pobaví a prevedie do sveta nerealisticko - utopickej krajiny kde chce vládnuť McLovin... "výchova" spoločnosti formou hrania 6/10 ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, to ano, ale na druhou stranu občas i nudil (zejména v poslední třetině filmu, kde se vyprávění zvrtlo do krotké fantasy morality). "Velcí bratří" jsou postaveni hlavně na hláškách a herecké dvojce Scott-Rudd, která funguje překvapivě dobře a díky níž se film drží ve vodách solidního komediálního nadprůměru (o fous). 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jedna velká úžasná reklama na KISS. Dost povedená neortodoxní komedie, místy až šílená řekl bych. Hlavní duo herců výborné, přestože Paul Rudd se v duchu své role nesnaží na sebe strhávat pozornost. Asi prvních 30 minut jsem měl s filmem přece jen problémy, humorné okamžiky nějak moc nepřicházely a těžko jsem si zvykal že Stiffler už není takový borec jakým býval, pak se ale žačnou dít věci a tempo neupadne až do závěrečných minut. Ty už se odehrávají v klasickém schématu, ale předchází jim ultimátní bitva s molitanovými meči, která je myšlena smrtelně vážně. Make up alá KISS je hustej! PS: Ruku na srdce kdo z nás by v útlém věku nechtěl mít za kamaráda Seanna Williama Scotta. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která těží především z ostřejších slov. S. W. Scott je v pohodě a ostatní taky. Dětské role jsou stvárněny dobře a dodávají filmu asi to nejzajímavější. Ať už jde o staršího fantasy tragéda nebo mladšího odvázaného černouška pokaždé je o zábavu postaráno. Občas je to trapas, ale dá se... 55% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Mnohé repliky vo filme boli improvizované a aj vďaka neustálym novým nápadom sa scenár neustále prepisoval. (Arsenal83)
  • Na začátku filmu je zmíněna fiktivní hra famfrpál z filmové série o Harrym Potterovi a dále je zmíněn Paul Cartney, který má mít hity ze 70. let, což je narážka na Paula McCartneyho. (Zix.)

Reklama

Reklama