Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

sochoking 

všechny recenze uživatele

V 90tom som poznal hru ' Dračí doupě ' a tí maníci sa naozaj tak ' dusili' mečmi. Myslím tých, čo to hrali. Ale k filmu. 'Krúti' sa okolo deciek, ale to vôbec neprekáža. Naopak, malý Ronnie ( Bobb' e J. Thompson) ako Gene Simons z Kiss... no jeba!!!! Fantastické a nenásilné ' hlášky' ako : " It' s a classic case of a guy on d ground. " , alebo " Who d fuck is Martin Hamisch?! " ma konštantne držali v jednom vyškerenom úškľabku. Ale chýbalo tomu niečo. Chýbala tomu tá ' čerešniška na šľahačke' v podobe obrovskej salvy smiechu. Tá prišla v 27. minúte do konca filmu, v Burger Hous- e , ked Paul Rudd mrkne pohľadom na chlapíkov odetých do historických kostýmov- " How is it goin' ? " !!! LOL!!! Už som bol rozhodnutý za plný počet, ked tým rozmaznaným koncom to posrali a odsúdili u mňa za 4* . ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Hledám komedii roku. Značka: Chci se bavit! Ano, našel jsem jí v podobě Role Models. Nejspíš tomu bude asi tak, že pro mně je toto komedie roku, protože jsem se skvěle bavil. Za rok 2008 jsem viděl hodně komedií, ale tato mně bavila téměř celou svou délkou a to je docela dobré. Proč píšu, že téměř celou dobu mně bavila. Ke konci ta bitva byla docela nudnější. Sice se v ní našlo pár vtipných scén, ale byl to slabší úsek. Slušná řádka vtipných scén, kterým jsem se upřímně zasmál a hlavně geniální dialogy, jenž jsou nabitými skvělými hláškami. Například věty od asi 10-ti letého černocha mně dostávali. Třeba jako tohle: " Myslíš, že jsem to udělal já, protože jsem černej? " "Ne, udělal si to, proto si myslím, že si to udělal! " A podobných dialogů jsou tam mraky. Na tuto komedii jsem od začátku sázel, že to bude vtipný. Důvodem je účást Seanna William Scotta, jelikož nevěřím tomu, že zrovna on by šel do nějakého trapného filmu. A tady je velmi vtipný. Skvěle mu sekunduje Paul Rudd v roli morouse. A nejlepší byli ovšem ty děti. Christopher Mintz-Plasse je typickou ukázkou teenagera, který je chudák, avšak žije ve svém světě. Nejvíc to ovšem zabil Bobb´e J. Thompson!!! Na ty jeho hlášky nezapomenu nikdy. I když byl velmi vulgární, tak byl vtipný. Je tam nějaká schovaná sociální psychologie vůči dětem, ale je to sakra vtipné. Silně nadprůměrná komedie! ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komedie se Scottem jsou sázkou na jistotu. Prakticky celou svou kariéru drží linii, kterou v Prcičkách nastolila jeho ikonická role Stiflera, takže člověk ví, do čeho jde. Znovu tedy hraje macho divočáka se zálibou v chlastu a holkách. Přídavkem je odmítání zodpovědnosti a slušné práce. Zaměření na děti však příliš nepotěší a finále v kostýmech je čiré peklo. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Velcí bratři stále balancují mezi tím, co jsme již nesčetněkrát viděli a něčím novým. Mezi otřepanými šablonami a originálními dialogy a postavami. Zároveň jako by se autoři nemohli rozhodnout, koho svým humorem chtějí oslovovat; chvíli učí Stifler (pardon, Wheeler) sedmiletého kluka, jak očumovat kozy, chvíli si zase utahujeme z bláznů mlátících se v parku molitanovými meči. Ve finále to však není až tak špatné, jak by se mohlo zdát... 60% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • V jeden natáčací deň sa na jednej improvizovanej Paul Rudd začal tak smiať, že si pocikal nohavice. (Arsenal83)
  • Režisér David Wain si ve filmu zahrál také jednoho z "Velkých bratrů", a sice postavu chlapíka s kytarou, Chevrona Baineho. (FilmFan24)

Reklama

Reklama