Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 5

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (2 437)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jane Goldman, Matthew Vaughn .. Počkejte, až zjistí, co ve mně je. ___ Wanted 1.5 _ ♥! Nářez! Kick ass! Tady nemohu rozhodně nijak, než jen chrlit ódu. Jinak mi dá Velký taťka i s úchvatnou dcerkou na prdel... Veselé, hravé, drzé, efektivní, cool, současné. Papírová předloha se za svůj filmový přepis vůbec nemusí stydět, ba co víc, podařilo se z látky vytřískat maximum a ještě mnohé přidat. Matthew Vaughn jen potvrzuje svoji tvůrčí extra třídu, chrlí nápady, drží si nadhled a k ruce mu výborně jdou i hrátky s vizuálem (Kryptonit), stylem a vyprávěním, které doplňují lahodné hudební kousky (Sunshine vždycky:-*). Nicolas Cage si konečně (a hodně dobře) zahrál v pořádném comics movie, za velkou pozornost stojí také démonický padouch Mark Strong, ale i tak jsou zcela převálcováni mladším hereckým ansámblem, kterému famózně kraluje hvězdička Chloe Moretz.. Resumé: Absolutní guilty pleasure comics orgie. Nejlepší filmový počin jarní sezóny a pravděpodobně i roku! Další kino projekce jsou vyloženě povinnost.. 100%. _ BlackBox projekce + pár dalších..;-) ___ ☼ FILM ROKU ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme to tušili, všichni jsme tomu věřili, ale až u závěrečných titulků se nám ulevilo, že to vážně je takový nářez, jaký být měl. Když jsem se po trailerech bál, že Kick-Ass přinese fajn akci s nedostatkem emocí, nemohl jsem se mýlit víc. Jestli filmu něco nechybí, jsou to právě vnitřní procesy hlavních hrdinů. Dave Lizewski je postavou, která se teenagerovskému anonymnímu archetypu blíží doslova absolutně a každý jeho průběžný úspěch či neúspěch si s ním prožijete do poslední kapky. A může za to kdo? Může za to Matthew Vaughn, který cituje, upgraduje nebo převypravuje všechno, na co si vzpomenete, ale zároveň dělá z celého příběhu podívanou překvapivě velkolepou. Ve chvílích, kdy si uvědomíte, že film je dělaný v daleko skromnějších podmínkách než obvyklé velkofilmy a zároveň z něj cítíte opojnost, kterou přináší snad jen největší blockbustery, je vám jasné, že s touhle partou přišlo něco velkého. U mě napoprvé velmi silných 85% a nutnost další projekce. Těsně po skončení je toho tolik, že to chce dodatečnou vychutnávku. P.S.: Obrovská podívaná se opakuje a skáče na nejvyšší zážitek. Nejlepší kinozážitek za dlouhou dobu. A čistá stovka. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, jak sexy jsou jedenáctileté holčičky, napráším ho za pedofílii. Teď tady zlomeně sedím a přemýšlím o kastraci nebo ústavní léčbě. Od nynějška po setmění toužebně hledím k obloze, kdy už na ní starostova kancelář zase rozsvítí speciální symbol ve tvaru obrovského čuráka. PS: Přesně takhle by to vypadalo, kdyby Quentin natočil Watchmeny... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nomen Omen. Komiksárna o děckách, která však pro děcka ani v nejmenším není. Přetéká totiž hektolitry krve, vrší se v ní haldy usekaných končetin a jedenáctiletá holčička tu jen tak mimochodem během masakrování desítek těl na porážku cedí sprostá slůvka s takovou kadencí, že i Pohlreich by se uraženě klidil do koutku. A světe div se, přes vše výše zmíněné to není myšlenky prosté a jakkoli je to zpočátku odvázané a vtipné, tak to naprosto plynule přejde v seriózní a velmi hutnou záležitost. Matthew Vaughn prostě i do třetice dokazuje, že je svůj a to hodně svůj. Což je dobře, hodně dobře. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hernajs, to byl ale Film (velké F píši záměrně:-))! Nářez - super ocas, který snášel nakládačku o něco lépe než ostatní, člověka opravdu pobavil. Jeho holka - fakt kočka! Taťulda v podání Nicolase Cage opravdu sedl a malá Mindy?? OMG! Může být něco rozkošnějšího?! Takové charizma! Absolutní špička roku 2010. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (63)

  • Scény ze střední školy se natáčely na Sir Winston Churchill Secondary School v Hamiltonu v Kanadě. (Bajsf)
  • V titulcích jsou uvedena jména D'Amicových (Mark Strong) gangsterů. Jmenují se Posh, Scary, Sporty, Ginger a Baby, což jsou přezdívky děvčat ze Spice Girls. (Kulmon)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama