Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

castor 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Už původní Kukuřičné děti byly otravným a dosti amatérským paskvilem s jen velmi zřídka kdy dusivou atmosférou. Dialogy byly na úrovni žáka základní školy, situace a vztahy pak vykreslené se spletitostí leporela. Tady jsme se nikam příliš neposunuli. Je to hloupé, je to laciné, postrádá to jakýkoliv moment překvapení. ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Keby som pred 3 dnami nevidel original mozno by som 1* udelil ale takto ani nahodou. Priserny remake s odstrasujucim obsadenim (zlata Linda Hamilton), mizernou atmosferou, amaterskou kamerou a reziou. Nehovoriac o uplne prerobenom wtf konci ktory tento televizny nepodarok posiela do samotneho odpadoveho dna. 15% ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Ale notak, tohle na tv film nebylo ale vůbec zlý. Dovolím si říct, že se jedná o jeden z nejlepších dílů série s těmito malými zemědělci. Kupodivu miminum směšných a slabých scén, za to ucházející atmosféra, povedená hudba i působivě ztvárněné prostředí... ani malí herci nebyli marní, i ten malý devítiletý skautík v roli Isaaca nebyl špatný. Po zdejším hodnocení 36% po 85ti hlasech určitě příjemný překvapení, vzhledem ke kvalitám snímku bych čekal spíše něco málo přes padesát. [6/10 listopad 2010] ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Jasné, že je to odpad, ale ten film je tak strašne zle natočený, že miestami pripomína  školskú besiedku. Izák je malé decko, ktoré krúti rukami a vystrašene pozerá. Scenár tak zvláštne (nezmyselne) vystavaný, až je to vlastne originálne a vtipné. V niektorých líniách (SPOILER! protagonistka v polke filmu zmizne, protagonista ju zvyšok filmu hladá a nájde ju ... mŕtvu. Koniec SPOILERU!) máte chuť hádať sa s telkou, že takto sa to nerobí. A ku koncu to ešte korunujú scénou rituálneho párenia. Hodne som si to užil. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Perfektná komédia, tak dobre som sa už dlho neposmial, a to skutočne že ne ... čo sa týka toho že to mal byť horor no comment čistý odpad!, s hororom to nemá nič spoločné ale nebyť epickej scény kde deti chytili Burta 1x v meste ktorá mu pridala tie 3* pretože fakt som sa tak dlho a dobre už neposmial ako práve na nej. 50% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama