Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sakryš zase jednou s těma úchylnejma otčímama... %-/ . . . Leč d.m.s.n. tady je úchylný spíš scénárista, rejža i celej ansámbl, co tohle laciné béčko dle dávné předlohy vypotili, protože tak prvoplánově blbučkou hollywoodštinu jsem k radosti své dlouho nepopatřil. K tomu aktóři se moří a hrají jak o život, všichni hážou škály grimas pomalu při vyblinknutí slůvka "ahoj", mrkání očima a trhání hlavama zvláště u dam nevyjímaje. (Tady u těchto srágor asi cvičí ta naša šašská čudlárna, nebo co...) . . . No a tak... Áááááá k tomu spousta blábolů a náš lump mele asi stokrát slůvko "rodina", že božínku to by i retardovaná pizda s červeným krkem a kobylí vulvou stokrát pochopila, že asi s tím chlápkem něco neštymuje. Ale tady máme samé krásné středostavovské lidičky, jeden vysokoškolák za druhým, ta ryzí opora rodiny a státu jŮeSAjajjaj... A... Ne, nebudu už víc kalit vody, ale nakonec samozřejmě na konci zase leje a hromy divobijů a vrah... Howgh. - - - P.S. Původní verze snad ještě stojí za zhlédnutí - viz http://www.csfd.cz/film/81827-otcim/ - - - - - Poprvé viděno 3.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1713., komentář zde otrávený jako stopadesátýprvní - 4.1.2013) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Poměrné nuda. Člověk by čekal, že si remake odnese to nejlepší z klasiky a přidá něco svého díky aktuálnosti. No a zrovna na případě otčíma, by to mohlo být, vzhledem k celosvětovému trendu rozvodů hodně zajímavé. Že by to ale nějak dopadlo... Hlavní problém je v tom, že Nelson McCormick je špatný režisér. Snímek uplně zbytečně střídá tempa a ukazuje prázdné okamžiky aby pak zamlčel některé docela důležité. S tím tempem to mohl být záměr (cool hudba a stylové záběry při snímání mladých vs. pomalejší atmosférické záběry na otčíma a matku), který ale vůbec nefunguje. Naopak solidně ruší. McCormicka nepodrželi ani scénáristé, kteří bohužel flákají jednu botu za druhou a plácají klišé vedle klišé. Takže ze zajímavého konceptu toho vlastně moc nezůstalo. 1 - 2 hvězdy, ale díky slušnému Dylanu Walshovi, dejme tomu dvě. Who am I here? ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Dej filmu som poznal skôr, ako to klbko scenáristov (podľa Imbd až 5 chytrákov) vôbec niečo naškriabalo na papier. Po úvodnej sľubnej scénke tak nastala nuda porovnateľná s jazdou po diaľnici s nalepenou diaľničnou známkou. Jedinou zaujímavosťou bola vizáž Sely Ward (rok výroby 1956, Made in USA), ktorá na svoj vek má vcelku interesantný tuning. A keďže v lete toho roku oslávi svoje päťdesiate štvrté narodeniny, touto cestou jej želám čo najviac plastík, peelingu, botoxu a pravnúčat. 54% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama