Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (293)

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

Reklama

inutihar odpad!

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad, ale na druhou stranu pětihvězičková záležitost. Neuvěřitelně bizarní doklad toho, co všechno byly schopné televizní stanice v ČR vysílat dávno před vlnou superstar, reality show a TV věštců. Moderátorská kombinace sjetého Trávnička a totálně vygumované Sabiny (ale hezká byla, to zase jo) byla opravdu smrtící. Archivní videa na youtube spolehlivě rozproudí zábavu na jakékoliv akci. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia za cenu toho, že budú v televízii sú ochotní zo seba urobiť úplnych volov. Zopár takým sa to podarilo práve v tejto hudobno-súťažnej show. Pretože nie každý má dar od Boha spievať. Lenže veľa jedincov si to nedokáže uvedomiť. Počúvať spevácke výkony niektorých súťažiacich už nebolo ani zábavné, ale skôr až trapné. Avšak aj to patrí do podobného typu relácie. Jednoduchá zábava, pre jednoduchých televíznych divákov. Zostarnutý princ Pavel Trávniček a šťavajzna Sabina Laurinová sa na moderovanie "DO-RE-MI" dobre hodili. ** ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní karaoke ukazující místo pěveckého umění povětšinou krákorání, chroptění, dýchavičnost či náběhy na infarkt. To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby nebylo rozhovorů vedených Sabinou Laurinovou a Pavlem Trávníčkem. Obzvláště druhý jmenovaný dokázal vnést do dialogu tolik tuposti, pitvoření a slizkosti, že jsem se cítil trapně i za něj. Pokud by si dramaturgové dali práci se sehnáním kvalitního hudebního doprovodu a trochou stylizace soutěžících, mohlo by jít o poměrně zajímavý pořad, takovou každotýdenní instantní superstar. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama