Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Russel Brand ma irituje už len svojím vzhľadom, vystupuje ako by bol nejakým upgradovaným Bradom Pittom, a pritom je to sušienka závislá na rôznych veciach. Takýto typ „humoru“ je podľa mňa stoka. Všetko veľa škodí a v jeho prípade je to vždy celé presexualizované + tu pridáva aj stupídny fekál. Nie je to moja šálka kávy, aj keď malým pozitívom bolo všimnúť si Meghan Markle vo filme. O tejto herečke som totiž do čias, kým sa neprisobášila do anglickej skostnatelej kráľovskej rodiny, nikdy nepočul. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Výborný našlapaný rozbeh, ktorý dostatočne drží svoje tempo... časom sa trošku zmierni a tlak na bránicu jemne povolí, ale nie dlhodobo - len s menšou kadenciou. Táto komédia patrí do tej skupiny filmov, ktoré prinášajú dnes iný svieži štýl (Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, ...) a má svoje špecifické miesto medzi ostatnými vďaka svojej inovatívnosti a svojskému humoru. Ďalším plusom je nečakané množstvo vhodne rozmiestnených celebrít v ich funny cameach. Film baví od začiatku až do konca ... a o to tu hlavne ide! "Do you have any ideas how many Air Jordans six black kids wear?" ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stoller a Apatow je vyborna kombinace, ktera se projevila uz v Kopackach. Na ne pak hooodne volne navazuje Dostan ho tam. Vtipem se predchozi komedii vyrovna, ne-li ji mirne prevysuje. Pokud nejste mormoni ci podobna havet, zamilujete si vsechny ty fory o sexu, drogach, alkoholu a drogach. Hlazeni chlupate steny jako nejucinnejsi prostredek na uklidneni hysterickych vylevu navic urcite vstoupi do dejin. I ja chci chlupate tapety! Vsude!!! ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Dvě paka, z nichž jednomu by prospěla odvykací a druhému pro změnu odtučňovací kůra, vás poučí o tom, co je v životě skutečně důležité. Nebojte, jde samozřejmě o přátelství, lásku a 'jeffreyho'. Jen se k tomuto zásadnímu zjištění musíte v kině za 109 minut prochlastat, prošoustat a profetovat. V případě akutního nedostatku humoru pak prosím použijte chlupatou zeď. Příjemným bonusem jsou potom Lars 'Enter Sandman' Ulrich, sebeparodující se Puff Diddy a úderný soundtrack stavějící na pomyslný piedestal ta nejprovařenější rocková klišé. 3 a 1/2 * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice dobře typově obsazené (můj oblíbenec Jonah Hill, rozkošná Elisabeth Moss, tradičně výborná Rose Byrne a naprosto mě rozsekalo cameo Larse Ulricha), i když Russell Brand mě moc nebere a nebaví, ale obecně rozpačité - chvíli zábavné, chvíli nuda. Vzhledem k tomu, že v tom má prsty Apatow se divím, že je to tak krátké. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Jonah Hill si zahrál již ve zmíněném filmu Kopačky, který také režíroval Nicholas Stoller, nyní však dostal na starost zcela novou postavu. (Coldrex)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. května 2010 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama