Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Jordan 

všechny recenze uživatele

pritiahnuté za vlasy, veľmi schematické a predvídateľné, klišé-ovité a v podstate aj prázdne, ale poteší bohaté herecké obsadenie s množstvom cameí a epizódnych postáv obsadených zaujímavo a vtipne a pár (asi 3) dobrých scénok, kde sa človek aj zasmeje (naháňačka, tanček); poteší mila kunis s francom, skvelý wahlberg, liotta a v úvode môj obľôbený ruffalo; tri hviezdičky sú zaokrúhlené nahor s prihliadnutím práve na tieto klady; levy je komediálny rutinér, ktorý vie postaviť vtip, tuto mal však príliš obyčajný scenár, ktorý akoby bol vytiahnutý z osemdesiatych rokov, ale pozbavený o "ueletenosť" tej dekády; ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V celovečerním filmu se vám sejdou dvě velké osobnosti seriálové komiky, okolo vám raší spousta luxusního křoví a vy se zmůžete jen na moralitku o tom, že manželství může být kvalitní i po letech, záleží přitom na lidech samotných? Co se divím, Levy prokázal svoji neschopnost už tolikrát, že si mezi filmovými znalci dokázal udělat jméno. Producentům stačí, že vydělává, a to se počítá. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nudný a stereotypní život manželů Fosterových nabere jiné rozměry, když si jednou večer zajdou na večeři a pár zkorumpovaných policistů si je splete s párem vyděračů s flash diskem, na němž je kompromitující materiál. A původně pohodový večer se rázem změní na boj o holý život a manželský pár je nucen celou noc prchat před nelítostnými policisty. Zápletka je tedy nijak objevná až otřepaná, ale přesto to není nijak špatné, ačkoliv jsem se u toho smíchy nepotrhal. Problém vidím ve snadno předvídatelném scénáři, který ovšem nabízí řadu přece jen humorných scének, ve kterých se na scéně zjevují, vedle spolehlivě komediálního Steva Carrella a neokoukané Tiny Fey, i herci zvučných jmen (Wahlberg, Liotta, Kunis nebo Ruffalo) a ti všichni se postarali o to, že film má svižný spád, až tak moc nenudí, ale nad víceméně průměrné hodnocení se ne a ne dostat. Nejvíce mě pobavila ve filmu scéna, kdy se ústřední pár vydá do striptýzového baru, kde je považován za striptérku a jejího pasáka a musí zatančit u tyče něco výjimečného, aby si zachránili život. Škoda, že takových parádně humorných situací komedie neobsahuje víc, a až příliš spoléhá na komediální talent sympatického Carrela, který překvapivě film tolik netáhne a většinou, když dostane hlavní roli, tak nijak extra neoslní, ale také nic nezkazí. 60%. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až nemorálně průměrné. Bez akce a šťávy, hlavní zápletka přestane táhnout po dvaceti minutách. Minimum vtipných scének, žádné hlášky, málo vtipu. Wahlberg jako největší hvězda filmu si odříkal šest vět a skončil. Chyba, zrovna jeho postava mohla s dějem něco provést. Zjevně hlavní scéna na diskotéce, až trapně nevtipná. Plus dávám za krátkou stopáž, pár vtipných vět a Wahlberga. 55% 19.07. 2010 ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Noční rande je sice ve výsledku jen průměrná komedie s nenáročným humorem, ale přesto má některé přednosti, kvůli kterým převažují u mě kladné pocity. Solidní obsazení s profesionálními hereckými výkony, humor, který nikdy nesklouzává do suterénu a především jeho obsah osloví spíš diváky středního věku, jako jsem já. Na jednu stranu je to akční komedie a takových je opravdu spousta, ale ta druhá stránka, která si střílí z únavy manželství, uspěchanosti života, rituálů a stereotypů středostavovských manželů ve věku kolem čtyřicítky, je to, čemu dokonale rozumím a ten film je mi sympatický z téhož důvodu, jako jsou teenagerům sympatické teenagerské komedie, byť problematického obsahu. Celkový dojem: 55 %. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)

Reklama

Reklama