Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak si po dlouhé době nadhodnotíme. Úvodní titulky ve stylu Bond, odkaz Batmana, Terminátora a Cobry, kocour alá Hanibal, zfetované kočky, štěňátka a koťátka, hláškující holub (který pokaždé když otevřel zobák, zabodoval), myška Dobrota (naprosto k sežrání) a ty psí oči! mě celých 90 minut bavili a to bez přestání. Měla bych se stydět, že se mi to líbilo? Nestydím! Klidně bych se na to koukla znova, páč při pohledu na prohnanou Kitty si připadám taková nádherná :o) „Vážně při drbání škubeš packou jako na kolobrňdě?“ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Spousta narážek na známější i méně známé filmy jsou fajn, ale už jen fakt, že si jedničku pamatuju dodnes skoro celou a dvojku, kterou jsem určitě viděl, jsem si musel pustit znovu, o něčem vypovídá. Kdo má rád zvířata, nechť si tu třetí přidá, ale i když jsem vyloženě pejskař, u pokračování Jako kočky a psi jsem často trpěl. Jediná záchrana je stopáž, která sotva přesahuje 70 minut. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně je to v podstatě srovnatelné s prvním filmem, což znamená, že to není nic skvělého a nepřináší to nic uhrančivého ani v oblasti komedie, ani v oblasti rodinného filmu, ale opět se tomu musí nechat, že jsou zde docela dobré triky, které fungují. Ani tentokrát mě ale tahle špionážní parodie nedostala. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé ale chvílemi zábavné pokračování hloupého filmu, který je primárně určen pro mladší část publika. Dětská část se určitě výborně pobaví a některé části jim přijdou i dost napínavé ale pro ostatní film nabízí příliš málo a parodování "Jamese Bonda" a "Mission:Impossible", (o "Mlčení jehňátek" se raději nevyjadřuji) které děti nepochopí, určitě rodiče nepřesvědčí o tom aby se na film se svými ratolestmi podívali. Ale závadné to určitě není. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tento film nesoudím s 1 dílem , protožem se na něj chystám a ještě jsem ho neviděl , ale musím říct , že když to má být komedie tak jediné co mi tam přišlo dobré byl 1 gag no a to vše a jinak musím říct , že se mi líbil dabing Petr Rychlý jako hlavní představitel se mi líbil , jelikož ho mám zafixovaného z Marmaduka jinak trochu suchárna - průměr ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Chris O'Donnell (Shane) a Sean Hayes (Mr. Tinkles) sa obaja narodili 26.6.1970. (Niles)
  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama