Reklama

Reklama

Cestující

(festivalový název)
  • Austrálie The Passenger
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Austrálie, 2006, 7 min

Režie:

Chris Jones

Scénář:

Chris Jones
(další profese)

Obsahy(1)

Film, který zachycuje cestu jedné bytosti autobusem. Vše se zdá být normální, vedle něj je jen položená ryba v igelitovém pytlíku. Nebo ne? Stačí zapnou hudbu a vše je hned jiné, než se zprvu zdálo. (ČSFD)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Walkmana jsem měla taky (kde tomu je konec ani nevím), ale kupodivu jsem s ním nikdy nikoho nenasrala tak, že by mě chtěl sežrat. Asi mám blbé to, že jsem si nikdy nesedla vedle sáčku s rybkou. Ale takového domácího mazlíčka bych brala. P.S. Vtipné bylo jak jí v tom sáčku zůstávala uvíznutá noha. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=OGW0aQSgyxQ ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

E.T. se vrátil na Zem a hned toho litoval... (podobně jako toho bude litovat Ježíš, neboť jak praví klasik: If Jesus come back, we will kill him again". Ale to sem nepatří). Nejvíc jsem se lekl, jak se ten řidič oháněl novinami po mouše, doufal jsem, že se netrefí, protože to fakt vidět nemusím, tenhle hmyz na nose rozmáznutý. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

no nic ... počkám až se dosměju a pak začnu psát ....:-) ..... Tak jak, už? ... ;-))) Moji milí, tenhle krátký animák u mě vede na celé čáře co se hororové komedie týče, protože i když odkaz na film není ve valné kvalitě, já se směju ještě drahnou chvíli po něm :-)) Velmi vtipná animace a příběh celkově, doporučuju :-)) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Výroba bola zahájená na počítači Pentium 133 s grafickou kartou Matrox MGA Millennium s internou pamäťou 96 MB, pevným diskom o kapacite 1,2 GB a monitorom KTX o uhlopriečke 15“. Výrobu autor ukončil na počítači Pentium III 500 s grafickou kartou Oxygen VX1 s 384 MB RAM, pevným diskom s 90 GB a monitormi 17” Mitsubishi Diamond View a 23” Mitsubishi Diamond Pro 2070SB. Pri výrobe boli použité dva tablety - Wacom 6x8“ a Wacom Intuos 2 8x12“. Ten druhý bol použitý iba preto, lebo sa prvý pokazil. Autor taktiež použil pre vizuálnu produkciu programy Lightwave 3D a Painter, pre zvukovú a hudobnú použil Adobe Premiere, Cubase SX a EWQLSO Platinum. Pre samostatné vygenerovanie animácie použil dva počítače Pentium 4 s taktom 2,8 GHz a pre hudobnú a zvukovú produkciu bol použitý počítač Pentium 4 s taktom 2,8 GHz, zvukové a mix karty M-Audio Audiophile 2496 a M-Audio Revolution 7.1, klávesy Ensoniq ASR10, syntetizátor Yamaha AN1x, minidisk rekordér Sony MZ-R50 a mikrofón Sony ECM-MS957. (Piri)
  • Na 10. ročníku Medzinárodného filmového festivalu krátkometrážnych filmov v Los Angeles (Los Angeles International Short Film Festival) v roku 2006 získal film Cenu za najlepšiu animáciu. (Piri)
  • Na filme sa pracovalo od roku 1998 až do finálnej podoby v roku 2006. (Piri)

Reklama

Reklama