Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

peiton 

všechny recenze uživatele

Dráma o rodičoch vyrovnávajúcich sa zo zbytočnou smrťou svojho syna.Ja som sa zase nemohla vyrovnať zo smutným faktom,že vybotoxovaná tvár NICOL KIDMAN na nás ,,kričí" z každého rohu ťažko-dramatickej snímky.Niekto bude mať možno s týmto menší-väčší problém.Je to,ale vec názoru a vkusu.No i nadalej i napriek tomuto ,,hendikepu" zostáva v mojich očiach skvelou herečkou a na svoje kvality tu patrične upozorňuje.Je mi ľúto,ale tento snímok sa o mňa len ľahko obšuchol nezanechávajúc vo mne žiadne emocie.Toto sa dá pozrieť s ťažkosťou len raz.MILLES TELLER tak na tohto chlapca si posvietim.O ňom budeme ešte veľa počuť... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který má jednoduchou premisu - manželé se musí vyrovnat s tím, že při nehodě přišli o svého malého syna. To téma je tak jednoduché, že tohle mohlo stát na jediném - na hereckých výkonech. A ty byly využity naplno. Neříkám, že téma je jednoduché, ale není vyloženě rozvíjeno, právě herecké výkony činí snímek dobrým. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré a hlavně velmi intenzivní drama. Nic pro diváky empatiky, protože těm by to mohlo rozhodit celý jejich křehký svět. Pět superlativy na Kidman a Eckharta by bylo nedostatečné, ale je zajímavé, jak ideálně je doplnila jen na minimálním prostoru Sandra Oh. Na závěr jsem si pomyslela, že je to vlastně velmi dobrá hra a ona je to skutečně hra. Tak jsem se přeci jenom asi už něco naučila. Formálně to mělo stejný nápad na ukončení jako Frankie a Johnny. Dabing je samozřejmě průser kdykoli kdekoli otevře pusu Lucka Vondráčková, ale to člověku tu druhou nominaci Nicole na Oscara fakt nenaruší. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

S přihlédnutím k tématu asi nejvěrohodněji zpracovaný snímek; herectví Nicole Kidman je prostě úchvatné (Eckhart zdatně sekunduje), a celé to člověka nutí přemýšlet nad tím, jak blízko pravdy se ve skutečnosti daří režisérovi přibližovat. Já bych si dovolil tvrdit, že o moc blíže to už nešlo. Nechal jsem se příběhem pohltit a zažil nezapomenutelnou emocionální bouři. Skvělé. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Králičí nora je příběh manželu Beccy a Howieho,kteří ztratí svého čtyřletého synka při tom co ho srazí autem mladý student Jason.Film je o tom jak se s celou bolestivou událostí oba vyrovnávají...Jelikož mam sám dětí a jedno v tom samém věku tak už tyto filmy nějak nedávám...Nejedna slza ukápla.Za mě 90 % a pět hvězd. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Při jízdě autem cca od 00:30:00 není Nicole Kidman připoutaná. Při debatě s manželem jsou neustálé záběry na ni a na něj (není tam prostě prostor k tomu, aby se připoutala). Když ale její manžel v 00:34:28 prudce brzdí, Nicole je připoutaná a tak se jí nic nestane. (Pavlínka9)
  • Film měl původně režírovat Sam Raimi, ale později od projektu odstoupil, aby se věnoval přípravám nové Spider-Manovské série. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama