Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok na Vánoce si miliony lidí po celém světě koupí vánoční stromeček. Tento milý krátký film režiséra Jasona Eisenera pak ukazuje, co se stane, když se zdánlivě nevinným jehličnanům přestane toto každoroční kácení přisprostlými dřevorubci a následné zdobení hloupými vánočními ozdobami líbit. Zpočátku pohodovou atmosféru Vánoc překazí horor, na který nejen Ježíšek jen tak nezapomene... (Davies182)

(více)

Recenze (131)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Originalita amatérskych nadšencov nemá obdody...čo je fajn, pretože krvavá pomsta vianočných stromčekov?...tak to sa musí vidieť...krásne brutálne, nenápadný začiatok, o to väčšia pomsta...a riadna pomsta....po vizuálne krvavej stránke skvelé a záverečná bodka s dieťaťom strhujúca....a budúce Vianoce sa rozhodnem či budem mať nejaký ten stromček :D ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vánoční stromky už se nenechají nemilosrdně a beztrestně kácet, je na čase vrátit nám to i s úroky! Ucházející kraťas s (na celkovou stopáž) poměrně dlouhým rozjezdem a nějakým tím povedeným gore efektem na závěr. To vše od tvůrců další taškařice - jednoho z falešných trailerů v rámci GRINDHOUSE, to sice HOBO WITH A SHOTGUN. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Jaký jiný horor si na vánoce pustit ?! Přečetl jsem si námět a čekal jsem bídu. Ovšem já se bavil a dostali mě i neskutečné záběry, které jsem jak si v tomto filmu nečekal. Lidské bulvy bylo něco. Ale scéna s dítětem mě už opravdu dostala. Zajímavý námět a jelikož film trvá jen 16 minut je to opravdu dobře koukatelné. Letos po dlouhé době máme živý stromek, i když nevím jestli to byla dobrá volba ;) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Absolutně výborná, divoká, bizarní a černohumorová jízda, která nepoleví, nezastaví. Bylo to super vtipné už od prvních pár vteřin a u poslední scény jsem se trhala smíchem. Bláznivá, zdánlivě nerealizovatelná myšlenka se ve finále vytáhla až na úplnou špičku a Eisener zaslouženě dostal oprávněné ocenění, protože natočit takhle praštěný příběh a sklidit tak velký úspěch, to chce potlesk. Škoda, že jsem to neobjevila už dřív. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V úvode aj v závere filmu hrá legendárny soundtrack z hororu Kanibali (1980). (Marceloo)

Reklama

Reklama