Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 4 (2014) (série)


Lev a růže (S04E02)

(epizoda)
  • USA The Lion and the Rose

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion podává Jaimemu pomocnou ruku. Joffrey a Margaery pořádají snídani pro hosty. Na Dračím kameni ztrácí Stannis trpělivost s Davosem. Ramsay najde využití pro svého domácího mazlíčka. A Bran mezitím na severu za Zdí pochopí, kam teď musí směřovat jejich kroky. (HBO Europe)

Recenze (37)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zrovna v tomhle díle jsem si říkal, že ten blonďatej zmetek už dlouho kralovat nebude a podívejme se :D Tak brozo jsem to fakt nečekal XD Konec je teda hustej, ale musel jsem dost přetáčet, protože se to nedalo vydržet a bylo to mooooooooc dlouhý a některý momenty fakt trapný (dobře udělaný, ale ten pocit trapnosti nevydržím). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”A Dothraki wedding without at least three deaths is considered a dull affair.” Vo Westeros stačí k dokonalosti plne aj jedna.;) Len malá poznámka hnidopicha - prečo tvorcovia stále zabúdajú (alebo skôr nechcú) začleniť postavu Lorasa tam, kam podľa kníh patrí (do Kingsguard)? ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První seriál a celkově i film, u kterého jsem při prvním koukání fandil celé finály slovy: "Chcípni, ty zmrde!!! Chcípni, ty mrdko!!!" Jo, jo, jo!!! Muhehehehe!!!!! :-D :-D .-D (pirát). Pokud budete koukat na Otrůnu, tak tenhle díl je jeden z těch, který byste chtěli lízat za jeho dokonale jedovatou sladkost!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 5***** 5***** 5***** 5***** 5***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoločne s predposlednou epizódou druhej série pre mňa zatiaľ najlepšia časť seriálu. Prím hraje kráľovská svadba, a že bude sranda, to sa môžete spoľahnúť. Ako keby ju organizoval sám Joker. Záver je vskutku prekvapivý, až šokujúci a osobne mi sadol tak, ako žiaden iný, avšak nechcem ani v najmenšom spoilerovať. Každopádne epizóda skončí tak, že si ihneď budete musieť pustiť tú nasledovnú. ()

kralikgamer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo! Konečně! Na tohle jsem čekal od začátku! **SPOILER ALERT** Kdyby to šlo, přidal bych k pěti hvězdičkám i Joffreyho srdce. Sláva bohu, díky. **SPOILER KONEC** Ale ne.. epizodu samotnou o sobě hodnotím výborně. Opět skvěle zpracované po všech stránkách.. Díky konci této epizody hodnotím 11/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Tato epizoda pokořila torrentový rekord, když jí v síti BitTorrent současně sdílelo skoro 200 000 uživatelů a samotný díl si během 24 hodin nelegálně stáhlo kolem 1 500 000 lidí. (MatyM)

Reklama

Reklama