Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (74)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě kterou považuji za nejlepší celého seriálu přichází další skvost. A zase je u toho úžasná režie Sapochnika. Jenže tohle všechno by neklapalo bez dokonalé hudby. Skladatel Ramin Djawadi stvořil nejen nejlepší soundtrack co jsme mohli slyšet v seriálu ale hlavně své kariéry. Bez něho je GOT poloviční. ( https://youtu.be/pS-gbqbVd8c , https://youtu.be/j34Xa6DGi4s ). Tyhle dva úžasné soundtracky jsem si musel přidat do alba. 😇👂👍❤ ()

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

Reklama

strelenka 

všechny recenze uživatele

Seděla jsem pohodlně v křesle a těšila se na závěr série oblíbeného seriálu, nic netušíc. A následně jsem pohodlně už neseděla, byla jsem naplno zmítána emocemi. To trvalo celých 56 minut, kdy jsem si již pošesté řekla: "To si ze mě děláte srandu. Přece po mě nikdo nemůže chtít, abych po tomto závěru čekala rok na další pokračování. Damn it!" Každopádně tento díl byl nadupaný,perfektní, se skvělou hudbou a dějem, který šlapal jako po másle. Těším se na další sérii - Winter is here! ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní díl, ale jeden z mála v této sérii. Likvidace spousty hlavních postav bravurně natočená, napínavá a obohacena o zajímavou hudbu vymykající se zbytku. Tommen, to slaboch a vždy byl. Alespoň mají různorodé krále. Citadela vypadá hezky, jen ti lidé tam jsou mimo realitu. Johnův pův poodhalen. Jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Měla to být spíše závěrečná scéna. Lady Mormont opět výrazná postava a další pokud na krále severu. Závěr patřil Daenerys jen proto, aby nás bylo odhaleno, co bylo slíbeno snad již v první epizodě. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

(Spoiler) Jednoznačně nejlepší díl celé série a jeden z nejlepších dílů seriálu, co jsem kdy viděla. A to říkám, i když mi nechali umřít Margaery, mojí nejoblíbenější postavu, která si to fakt nezasloužila. Ještě, že zůstává vynikající Lyanna Mormont a hláškující babi Tyrellovic:-) Neskutečný soundtrack a naprosto vše se po otravné a nudné páté sérii dalo do pohybu. Martina pošlete do starého železa, Benioff a Weiss rule forever! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama