Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!Komentář NEOBSAHUJE spoilery! Poprvé hodnotím seriálovou epizodu a podruhé nějakou komentuji.. Na předešlé díly 8. série se dalo alespoň dívat, osobně mě bavily, líbil se mi zvukový doprovod, jak moc autenticky herci hráli.. Ač jsem nesouhlasil s uspěchaností děje, se spoustou logických chyb, klišovitými zápletkami a jejich řešeními, na každý díl jsem se těšil. Ale teď jsem rád, že je seriál u konce a že ty zvěrstva, která ta nekreativní dvojice břídilů napáchala (a která se s každou epizodou stupňovala) mi neposkvrní mou dosavadní lásku k tomuto seriálu ještě víc. Kdybych se měl vyjádřit konkrétněji k této epizodě.. Tak jí podle mě nelze nazvat výstižněji, než slovem "nuda". Stále jsem naivně věřil, že mě děj nějakým způsobem šokuje a po předchozí epizodě jsem neměl absolutně představu, jak se bude dál děj vyvíjet (myslím, že stejně jako spousta dalších diváků). Tento potenciál tvůrci ale dokázali pohřbít během prvních pár desítek minut (po zdlouhavých a nezajímavých dialozích) a zbytek je snaha pouze o ukončení co největšího množství načatých dějových linek, pro které jsme měli všichni tento seriál tak rádi a které si zasloužily mnohem propracovanější rozloučení. Nikdy bych neřekl, že epizodu GoTka ohodnotím odpadem. A už vůbec ne, když přihlédnu, že odpadem poměrně šetřím, ale tady to jinak nejde... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako celá posledná séria aj záverečná časť bola spracovaná výborne, tvorcovia zvážili obľúbenosť jednotlivých postáv a každej našli správne miesto. Určite sa najdú rojkovia,ktorým bude vadiť opravená stena nočnej hliadky akoby žiadny Nočný kráľ cez ňu neprešiel či reakcia nepoškvrnených, ale lepšieho vládcu v Siedmych kráľovstvách nakoniec mať nemohli a tak sa spolu s nimi tešíme. ()

Reklama

ALIENka_ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady! Velkolepej závěr plnej zvratů, na kterej byla radost pohledět. Počkat, to je jinej seriál. Dočkali jsme se posledního dílu a mě už opustily všechny naděje, do tohohle dílu jsem se pustila už jenom z povinnosti dokoukat tuhle sračku. Díky bohu, že je to už poslední díl a nemusím trpět dál. Daenerys má samozřejmě miliony vojáků, který se reinkarnovali a přišli ji pomoct v posledním boji. Dany má taky, jako správná Hitlerovna, proslov v pozadí s vlajkama Targaryenů o záchraně nevinnejch těsně po tom, co všechny zabila. Jon s Tyrionem maj pár strašně cringe diskuzí, kterejch je tady krom tohohle víc než v první epizodě. Jon zabije Dany, což je tak jediná věc, která se mi v týhle sračce líbila, a její drak roztaví trůn, protože má IQ 6000 samozřejmě, co jste si sakra mysleli. Pak se děj přesouvá o pár asi tejdnů pozdějc. Opět se setkaj všechny aspoň trochu důležitý charaktery, na který už snad díky DD všichni zapomněli. Rozhodnou se poslat Jona za trest na zeď (která má regenerační schopnosti, takže se stihla za tu dobu sama dostavět) a udělat Brana králem. Ale.. ten kluk za celý 2 série prakticky NIC neudělal, nikdo ani neví, co to je tří-oká vrána, tak proč?! Poslední věc, co zmíním, je že Bronn se stal ministrem financí (co do píči?), Sam se stal mistrem za pár tejdnů (dává velkej smysl..) a z Aryi se stal Kolumbus. No už to nechci nikdy vidět, strašná pičovina. Hodnocení: -1000/10 ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Jako fakt? Jako fakt nejvelkolepější seriál všech dob osm let směřoval k tomuhle? Odosobněný a nelidský "Tříoká vrána" Bran jako král? Myslíte toho Brana, který se nezajímá o každodenní problémy a světské věci, vůbec se neorientuje v politice, ale nějak ho opravňuje být králem to, že zná minulost všech ostatních? Hrdina mnoha bitev, člověk, který pro ostatní nesčetněkrát nezištně nasazoval krk a nakonec zabil masovou vražedkyni, je za své zásluhy potrestán tím, že se zase stane členem Noční hlídky? Sansa jako respektovaná Královna Severu? Drogon si nekontrolovaně lítá po Západozemí a klidně může upalovat lidi zaživa? Při úděsnosti předposlední a poslední série jsme všichni tak nějak čekali, že poslední díl nebude žádná velká sláva, ale tenhle paskvil? I děcko ze základní školy by tomu napsalo lepší scénář. Tak hloupá, trapná a neskutečně odfláknutá nuda zapřičiněná naprostou tvůrčí bezradností, se jen tak nevidí. Velmi výstižný komentář: Chermy. ()

Chermy odpad!

všechny recenze uživatele

Mám takovou pěknou analogii. Představte si finále Společenstva prstenu, poměrně adrenalinovej, hodně se toho stane, společenstvo je roztříštěné. Na další díl si ale musíte počkat cca dva roky. Oficiálně na Dvě věže není rozpočet, budou jen dva díly. Skutečnost je ale taková, že Peter Jackson vydělal balík a konečně se může umělecky realizovat a natočit vysněného King Konga. Po dvou letech konečně kino, v úvodní scéně ale vidíte jak Frodo vbíhá do jeskyně a háže prsten do lávy. Na Sama asi scénáristé zapomněli, Gluma ani nepředstavili, nebo na něj nebyl rozpočet, Jackson ho vyplácal na klubíčko dinosaurů v Kongovi. Střih, Aragorn dostává korunu všichni se klaní, následuje 40 minut loučení se Středozemí, nějaký trapný pokec v hospodě.. mělo by Vás to dojímat, ale je Vám to u prdele.. a hele Sam.. a má děti, asi na něj byla cesta do Mordoru dlouhá, tak šel domu dřív. Konec ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Daenerys (Emilia Clarke) poznamená, že si železný trůn představovala mnohem větší. Jde o odkaz na knižní předlohu, kde je železný trůn skutečně popisován jako obrovský, dokonce s přístupovým schodištěm, též vyrobeným z natavených mečů nepřátel Aegona Dobyvatele. (vojtaruzek)
  • Ve scéně, v níž se sejde rada vysoce postavených lidí, můžeme za židlí Samwella Tarlyho (John Bradley) vidět plastovou láhev vody. (Sayko)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama