Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Bratricek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil americkou verzi, v podstatě jakožto trapnou verzi Her bez hranic, dal bych nějaké 2*. Poté, co jsem před několika dny viděl česko-slovenský výběr na TV Nova, jsem velmi silně otřesen. Kdybyste slyšeli komentátory z Novy, zaručuji vám, že byste se rozbrečeli. Byl to jeden z mých nejhorších televizních zážitků. U každého kdo prošel dráhu (každý) začali řvát o nadlidském výkonu, o dokonalé reprezentaci apod.....je mi zle. Dopíši komentář a pokusím se zapomenout... Jsem ovšem člověk nepřejícný takže: zkazte si den: http://voyo.nova.cz/multimedia/wipeout-epizoda-2.html NEJHORSI TELEVIZNI ZAZITEK V ZIVOTE!!!! ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Reklama

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem dobře, že se jedná o parodii na soutěže v podobných prostředí? Cílem je vidět nárazy, odrazy a především pády po prudkém kontaktu s různými měkkými pohyblivými překážky? Podobných soutěží v poslední době nějak moc přibývá. Krmí nás tedy nehorázně. Nikdy nevím, jestli se smát nebo plakat... Proč se namísto těchto volovin nevrátí třeba Pevnost Boyard, Po stopách Xapatánu nebo alespoň Hry bez hranic? ()

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama