Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zdaleka né všechny díly jsou na plný počet, ale vzhledem k tomu, že jsem si v již jako malý kluk mnohokrát kladl otázku jak to vlastně s námi všechno je, bylo a bude, a to aniž bych do té doby četl či znal názory E.v.D.(spoustu myšlenek jsme měli téměř totožných) tak prostě nemohu jinak. To co mi v minulosti mnohokrát vrtalo hlavou je zde velmi zdařile převedeno na plátno a rozebráno v podobě otázek a možných odpovědí. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Co Erich Von Daniken dělá, dobře dělá...dokument o záhadné minulosti lidstva, která nebude seriozními vědci nikdy uznána je přesně to, co už jsem dlouhou dobu postrádal a teď jsem to konečně našel. To, že výklad je jednostranný, o tom mžu říct snad jen to, že je to prostě věc názoru. Daniken a spol ho vyslovili a je z něj jasně patrné, že tu kdysi bylo něco úplně jinak, než jak se nám to snaží vysvětlit všechny možné chytré knihy a vůbec...UFO na středověkých obrazech (dokonce poměrně častý jev), geoglyfy na planine Nazca, superstaré obrovské stavby...o tom všem se zde dozvíte něco víc. Jak to bylo doopravdy, to se asi nedozvíme, ale je fajn o tom aspon vědět a rozhodnout se, čemu věřit. Doporučuju všema deseti! ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument se nese v podobným duchu jako o čtyřicet let starší Vzpomínky na budoucnost. S tím rozdílem, že ale plyne v pomalejším tempu a obsahuje méně informací a analogií, takže je pro neznalce Danikenova díla stravitelnější, protože má člověk víc času si to v hlavě trochu přebrat. Jednotlivé teorie jsou prokládány vstupy s Erikem von Danikenem, zastnci jeho teorií a stejně tak odpůrci, tzv. "pýejžďáky", jak jsme je s kámošem nazvali. Nemůžu se zbavit dojmu, že páni doktoři až na výjimky nic pořádnýho neřekli a nebyli schopý nějaký pořádnější argumentace (na druhou stranu je možný, že to byl záměr a že jejich výstupy byly sestříhány tak, aby vypadali jako paka - nejvíc se to povedlo u toho brejlouna s mohavkem na hlavě:-)). ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem neviděl a možná ani neuvidím, ale je to velmi poutavý dokument. Na Zemi je mnoho míst které člověk jednoduše nechápe jak vůbec mohly vzniknout a zde jsou teorie jak to možná bylo. Kombinace teorií záběrů a nějaké té grafiky jak mohl vznikat ten či onen objekt jsou poutavé, ale za to grafika toho jak "přilétají mimozemšťané" působí opravdu amatérsky a sráží dokument. Možná by stálo zmínit více faktů proti názoru, e za vším jsou mimozemské civilizace. 4z5 ()

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)

Reklama

Reklama