Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

ryba443 

všechny recenze uživatele

Teorie známé z knih Ericha Von Dänikena zpracovené jako seriál. O dokumentu nemůže být vůbec řeč. Na jednu stranu nám Vetřelci dávnověku ukazují mnoho zajímavých i méně známých velmi pozoruhodných archeologických nálezů, na druhou stranu spřádají šílené konspirační teorie a s fakty a prameny nakládají naprosto pavědecky. Celé to korunuje sugestivní komentář snažící se diváka přesvědčit o předkládaných teoriích. Pro nekritické lidi, co věří každému slovu, co v televizi slyší se jedná o docela nebezpečnou záležitost :) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 15 minut, tak je možné, že jsem o nějakou bombu, která by mě nahlodala přišel. Původní filmy ze 70.let se mi líbili, jaké malému klukovi mi přišli zajímavé a měl jsem strašně rád doprovodnou hudbu. Tohle už je jen vaření z vody, protiargumenty nedostávají téměř žádný prostor a šílené kalkulace nabívají až fantaskně vtipných rozměrů. Nejvíc mě můžou rozesmát, když se vytahují nějaké úryvky z Bible, jež je knihou starou tisíce let, od tisíce autorů, tisíckrát přepisovanou. To je, jak kdyby někdo něco vyvozoval z diplomky napsané na Právnické Fakultě v Plzni :D 30% P. S. (Toto ač nečtou obdivovatelé Dänikena) Pokud chcete znát pravý význam čar z pláně Nasca tady je : Jsou to přistávací dráhy pro rogala jež místní indiáni používali před 2000 lety pro vyhlídkové lety, kdy se kochali svými výtvory, jež vyryli do písku a skal :) . ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na vědecký dokument, ale pozor, je to celé lež. Dokument, který dává za fakta různé lehce vyvratitelné mýty aniž by dal řeč i odpůrcům těchto fantasmagoriků. Jednoduše řečeno.... vyhoďte z okna dřívko od nanuku a tito individua z něj udělají důkaz o tom, že lidstvo vytvořili mimozemšťané jako vedlejší produkt při zpracování jejich moči. Taková je logika této dokumentární série. Palec nahoru jen za technické zpracování, za ostatní kopanec do zadku. 30% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tento dokument Vám důkazy o ufounech servíruje v takovém množství, že se vám z toho roztočí hlava. I když spoustu nadšených odborníků (na cokoliv), kteří účinkují v pořadu nazvete blázny, pořád nebudete schopni vysvětlit celou řadu kreseb, záznamů, mega staveb a dalších věcí ze starověku a ještě před ním... řada z těch věcí pochází z doby, kdy lid byl zalezlý v jeskyních, ženy žvýkaly kůže a muži se venku snažili klacky umlátit nějaké to nebohé zviřátko... Samozřejmě všechno se dá nějak interpretovat, ale pokud bych připustil, že na každém šprochu je pravdy trochu.. tak té pravdy je v součtu nějak zatraceně moc... Doufám, že až jednou zase ti hoši přiletí, odpustí mi, že jsem v mládí pařil na kompu: XCOM - UFO Enemy unknown... :-) Jdu si pustit film Paul. * * * ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Kto aspon trochu veri v zivot mimo planetu Zem, serial je absolutnou povinnostou!!! Vsetky okolnosti nadprirodzeneho alebo nevysvetlitelneho javu, nad ktorymi som sa niekedy v minulosti zamyslal...su tu do absolutneho detailu rozobrate a konstruktivne vysvetlene! pre mna full hodnotenie, nazdar PS: nesúdiť dokument v celkovej stopáži(niekoľko desiatok častí x 90min) po zhliadnutí jedinej úvodnej nultej časti! ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama