Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pořad, který je snad vysílán z jiné planety. Jenže některý výjevy účinkujících, který se objevují na youtube, mě dokážou neskutečně pobavit. Ale hlavně zde můžete jednou za čas naladit KRÁLE VŠECH LÉČITELŮ, MÁGŮ A DYNAMICKÉ MEDITACE - VLASTÍKA PLAMÍNKA. Ten tu se svojí vibrační kouličkou, bubínkem a rumbakoulemi rozjíždí ultimátní a nepřekonatelnou show nabitou jeho největšími hity ve stylu dynamické meditace (Štěně, Uúú daba a mnoho dalších)! A proto dávám jednu pěknou a zaslouženou hvězdu :) ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vezmu, jaké peníze stojí, zaplatit si v televizi byť pár sekundovou reklamu, pak jde při výrobě takovýchto hodinových pořadů skutečně o hříšné a naprosto zbytečné utrácení peněz. A ještě horší pocit než z těch vyčůraných omámenců, co to provozují, mám z osob, které tam volají: "Jsem Pepik, narodil jsem se 5.10. a chtěl bych vědět, jestli nejsem nemocný"..........."Ano Pepiku, koule mi říká, že si musíš koupit přípravek XYZŽ v hodnotě 3000,-Kč, protože máš náběh na rakovinu prostaty." Opravdu tam někteří z nás volají?Já radši budu podezírat autory, že si tam volají sami, nebo jinak je to s námi hodně zlý. ()

Reklama

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu inteligenci lidí co jsou schopni do tohoto pořadu zavolat. Stupidní banda idiotů co tahá prachy z lidí. Jediné co můžu teda říct je že umějí pěkně lhát (a pohotově!) a to teplým Alešem Fajxem s reiki rohem hojnosti počínaje, přes kartářku Anie až po retardovaného zaostalého Vlastíka Plamínka s mozkem menším než lískový ořech. ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTĚNĚ! FUJ! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Koukám, že to nikdo nechápe. V EZO jsou záměrně zaměstnáváni málo inteligentní blázni (viz rázná cikánka Jolanda, bubeník Vlastík či přihřátý Alešek), protože alespoň díky nim se dá mluvit o nějaké sledovanosti. Je i dost možné, že ředitel EZO za to, že zaměstnává lidi na okraji společnosti dostává nějaké dotace. Každopádně kdyby sehnali rádoby seriózní věštce, bylo by to jen a jen divný, protože věštění je kravina. Takhle je to alespoň sranda. Navíc se to vysílá v hodně pozdních hodinách, takže zdejší odpady jsou jen zoufalým výkřikem do tmy. ()

lodka 

všechny recenze uživatele

Kdybych se díval jen na tohle a nic přitom nic jiného nedělal, tak se po pár minutách asi půjdu oběsit. Jiný rozměr však tento pořad nabírá, když se přes noc potřebujete něco naučit nebo vypracovat a podkres je mimo kafe jediná varianta jak neusnout. Oblíbená hudba, kde znáte text, je rušivá, protože alespoň mě nutí si podrukovat melodii a tím pádem je těžké se soustředit. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)
  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)

Reklama

Reklama