Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (832)

petero 

všechny recenze uživatele

Patricka Lussiera neberiem ako nejakého tragéda, ale celkom záživného béčkového remeselníka a Drive Angry patrí jednoznačne k vrcholu jeho tvorby s úplne bombastickým pánom Účetním ktorého stvárnil charizmatický William Fichtner. Tie hlášky a gestá v jeho podaní nemajú proste chybu a keď sa to spojí s nápaditou scénou ako je napríklad jeho výstup z náklaďáku na susedné policajné auto vznikne najlepšia momentka filmu. Vďaka mysteriéznemu námetu nie je na škodu ani vystrelené Cageovo oko vďaka čomu si mohol na chvíľu pobehať filmom ako Terminátor... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Aj keď je Niki môj obľúbený herec, musím povedať, že v tomto naloženom akčnom béčku by som uvítal niekoho iného. Nie že by bol zlý, to vôbec nie, ale aby som dal filmu za 5*, to by musel obsahovať ešte niečo naviac. Krásna Amber Heard a Wiliam Fichtner parádne Nkimu sekundujú, no aj tak to stále nieje ono............. Soundtrack Michael Wandmacher : 1. Full Frontal Shotgun ,2. Milton ,3. The Accountant ,4. Palomar Motel ,5. The Iron Godkiller ,6. Burning Memories ,7. Checking Out The Hard Way ,8. Piper Rides Shotgun ,9. The Bridge ,10. Good Little Follower ,11. Let's Go For A Ride ,12. Eyes Wide ,13. Revolutions Per Minute ,14. I Never Get Curious ,15. A Door That Can't Be Closed ,16. Road Raging ,17. Webster ,18. Milton's Backstory ,19. All You See ,20. Mass vs. Acceleration ,21. Chevelle ,22. Walking Contradiction ,23. Roadblock ,24. G-Man ,25. Redline ,26. Say Thank You Or She Dies ,27. Not Of This Earth ,28. Grandaddy ,29. I'll Have That Beer, ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší béčková sračka letošního roku. Šíleně drsný a naprosto nevěrohodný Nicolas Cage (kde jsou ty časy Con Air), neuvěřitelně laciné a špatné triky, špatná střihová skladba a nepřehledný děj/scénář. Film absolutně o hovně v podstatě. Jeden bod dávám za solidně hrajícího Williama Fichtnera, který si roli vyloženě dával a za sympaticky expresivní Amber Heard, která zastiníla o dost slavnějšího parťáka, který se v tom poslední dobou neuvěřitelně plácá. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pan Klec Řídí nasraně. No ani se mu nedivím, když mu na místě navigátora kunduje podivná, nesympatická, tymolínová statistka, která brala kurzy herectví a modelingu od své hispánské uklízečky a je schopna přesvědčivě ukázat pouze to, jaké má lesklé vlasy bez lupů a jak ji vítr za žádných okolností nerozháže dokonalý styling její bujné kštice. A tak se Mikuláš, opět s účesem jako od homokadeřníka, snaži s plynem na podlaze své ohyzdné americké kraxny zoufale dojet Constatina ve ferrari, ale i přes všechnu snahu tak tak dofuní maximálně k zadnímu vozu ujíždějícího vlaku své chcípající popularity. Je sice milé vidět, že ve svém požehnaném věku dokáže vystřílet mexický gang, aniž by vytáhl péro ze stárnoucí pornoherečky, které tímto způsobí akutní orgasmus, nicméně takovýto gerontofilní výkon vyvolá akorát žádost nevěřící jury o kontrolní vzorek moči a její laboratorní test na přítomnost modrého steroidu. Ještěže situaci alespoň částečně spasí dokonalý Žrec v podobě agenta Mahoneho, pár katalogových prdelek, nějaké ty kozy a konečně! nehoněná přístupnost! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zdrhnout z pekla se dá asi horko těžko. Za to palec nahoru. Cageovi se v zahřívačce před druhým Ghost Riderem ovšem na Zemi peklo rozpoutat nepovedlo a tak je třeba přečkat 100 nudných minut dlouhou honičku plnou tlachání a počítačové krve. Triky snad dělal někdo doma na koleně, soundtrack nevýrazný, stejně tak Cage. Tady už to není o palcích, ale hvězdičkách v hodnocení. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Charger od Piper, který řídil John Milton, měl v registračce složeninu názvu filmu: DRVAGRY. (Roman.Ticka)
  • Mince, kterou účetní (William Fichtner) v průběhu filmu používá, je Obolos, pocházející ze starověkého Řecka. Tehdy se tyto mince dávali do rukou mrtvého, nebo na jeho oční víčka, jako platba pro Kharona, převozníka mrtvých, který se staral o to, aby duše překročili řeku Styx. To potvrzuje, že role účetního je přivést ztracené duše zpět do pekla. (Zuzyzss)
  • Nicholase Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Folky)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama