Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

choze 

všechny recenze uživatele

"CO ČLOVĚK MUSÍ V ŽIVOTĚ POSRAT, ABY SKONČIL JAKO TĚLOCVIKÁŘ?" Tak tohle Cameron tvrdě projela, jelikož hysterická Veverka Lucy Punch byla výrazně víc sexy a tělocvikář Jason Segel (i na tom žalostně malém prostoru co měl) výrazně vtipnější. Přirovnání k BAD SANTOVI co do nevtipné nekorektnosti perfektně sedí. Scenárista měl radši zapracovat na interakci úči s dětmi. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl nějakou černou sérii, kdy jsem viděl samý špatný filmy, takže musim říct, že tahle komedie mě hodně potěšila. A to jsem se teda původně na to nechtěl vůbec dívat, protože od komedie s Cameron Diaz v hlavní roli jsem čekal nějakej stupidní romantickej film. Kupodivu tady Cameron Diaz nehraje žádnou slepicoidní naivku, ale naopak takovou vychcanou mrchu a musim říct, že mě v týhle pro ni netypický roli docela mile překvapila. Škoda snad akorát zbytečně trapný postavy Lucy Punch a tak trochu stupidního konce. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Kašle na prácu, podvádza, vydiera, kradne, hulí, hreší... a je učiteľka. Aby sa dostal divák do obrazu a pochopil motiváciu, tak sa vymyslel dôvod zväčšenie pŕs. V podstate hlúpy príbeh loví v morálnom bahne, Cameron si to doslova užíva. Záverečné rozhrešenie je len logickým vyústením hollywoodskeho klišé. Slabší priemer. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu snesitelná a místy i opravdu vtipná komedie z USA, kde je minimum fekálního humoru. Navíc, když v hlavní roli je má nejoblíbenější herečka, Cami Diaz, (doufám, že tenhle film uvidí všichni ti trollové, co na její adresu prohlašovali kecy ve stylu "je to už důchodkyně" a podobná moudra) a ve vedlejších jsou dva skvělí přihrávači, ale co je lepší, každý to hraje (přihrává) jinak, no to se na film opravdu lépe kouká. Zatímco Justin je zde za debílka, Marshall, teda, Jason, má ve filmu hodně drsné a hlavně trefné komentáře. Ke konci filmu jsem uvažoval i o plném počtu, ale to si nechám do zálohy na další zhlédnutí. Do té doby nezbývá než vyjádřit obdiv k člověku, který do dnešního pruderního světa plného debilních a nudných "komedií" pustí živel ve formě Cameron "fucking" Diaz a dal jí k dispozici výborný scénář. Jak říkám, jsem spokojen, ale druhá projekce napoví víc. 80 %. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Upřímně říkám, že od filmu jsem toho čekal víc, mnohem více, než jsem toho nakonec od něj dostal, ale naštěstí, to nebylo tak hrozné, abych musel nějak výraazněji litovat času, který jsem s touto komedií strávil. Ano, občas se zde nějaká ta vtipná scénka objeví, občas něco pobaví, ale většinu času jsem si připadal tak nějak divně, jako bych se koukal na komedii, která vlastně ani komedií není. Což je škoda, protože potenciál zde rozhodně byl, ale těžko hodnotit, jestli scénáristé z námětu vytěžili vše, co se z něj vytěžit dalo. Ale oddechovka to byla, zrelaxoval jsem si u toho bezvadně, takže zklamání nějak výrazně nepřevládá. Cameron Diaz byla sexy učitelkou a v tomhle směru lituji, že jsem nemohl být žákem její třídy, na druhou stranu i já jsem na druhém stupni základky měl štěstí na atraktivní blondýnku, která byla čerstvě po škole a dělala mi rok a půl třídní učitelku, takže si vlastně nemám nač stěžovat. Justin Timberlake a Jason Segel neměli ani příliš mnoho příležitostí něco výraznějšího předvést, a tak mi z celého filmu asi nejvíce utkví v paměti geniální Eric Stonestreet ve vedlejší roli spolubydlícího hlavní hrdinky, který dokázal z minima vytěžit maximum a kdykoliv se objevil na scéně, tak byla sranda. Celkově film hodnotím průměrně, což znamená tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama