Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (669)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Takové odfláknuté to bylo. Jako kdyby se u Armády mrtvých nikdo moc nesnažil. Postavy jsou tak nezajímavé, že mi bylo jedno, v jakém pořadí budou umírat, herci plus mínus bez charismatu, nebo nemají co hrát a první opravdu zajímavá a zábavná akce přijde až někdy na začátku poslední čtvrtiny. Jakmile se to začne pořádně střílet a řezat, je to celkem zábava Snyder drží sám sebe na uzdě, takže těch zpomalovaček není zdaleka tolik, aby se to okoukalo, jenže v jeho filmu je asi tak hodina naprosto zbytečného balastu, který nudí a kde se člověk může maximálně bavit tím, jak to celé vůbec nedává smysl.    Jistě, u béčkového akčního nářezu by to vlastně nemělo vadit, jenomže Armáda mrtvých je sice béčková, ale nářezová fakt ne. Nějaká kulervoucí brutalita tu neexistuje, mezi horory spadá jen proto, že tu jsou zombíci a Snyderovy hrátky s kamerou, které vedou k mnohdy až hnusnému vizuálu plného rozostřených záběrů (což byl prý umělecký záměr), jsou spíš otravné než efektní. Nevím. Hodinu po závěrečných titulcích si z toho nevybavím prakticky nic. Jen to, že jsem čekal mnohem víc než další rutinní netflixovku a to jsem ta očekávání fakt neměl extra vysoko. Nenápaditá a nudná ztráta času. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem, prečo toľko ľudí frfle nad touto zombie laskominkou. Veď keď niekto tento hororový subžáner nemá rád, nech nepozerá. Jediné čo ma trochu viac otravovalo, bol nechutne natiahnutý a muzikálne uši drásajúci úvod, kde zbytočne dlhé intro o ničom ma skoro obralo o chuť pozerať ďalej. Našťastie iba skoro, lebo inak som si užil plnokrvnú zombie mlátičku so všetkým čo k tomu patrí. Keď vošli do toho mesta, akcia sa už nezastaví, môžete iba sledovať, jesť pukance a spokojne pri filme plkotať, skrátka super konzumná zábava. Na druhú stranu ma opäť trocha rozčaroval záver, a to hlavne v spojitosti s priblblým chovaním sa postáv. Majú pristavený vrtuľník, pilotka čaká a tí dvaja tiež čakajú.... bohvie na čo, asi na to, až sa konečne otvoria dvere a dovalí sa zombík. A nevadí, že im má za pár minút za zadkom vybuchnúť atomovka. Pritom už dávno mohli byť za kopečkami. Na nadpriemer to ale určite stačí. 75/100 ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// První chyba byla, že si Zack rozhodl dělat vlastního kameramana. Jeho předchozí filmy vypadaly daleko líp a tohle postrádá jakoukoli vizuální laskominu. Je to bez chuti, šedivý, rozostřený. Druhá chyba byla natáhnout film na dvě a půl hodiny. Třetí zaplnit ho nevýraznými nezajímavými charaktery. Čtvrtá pramení z výše zmíněných, a totiž že se první hodinu prakticky vůbec nic neděje. Pátá chyba vznikla pro změnu v druhé polovině, kdy děj přestal dávat smysl a začalo docházet na random bizarní zvraty. Šestou a poslední jsem udělal já, když jsem se naivně těšil, jak to Snyder "doma" ve svém žánru s klidem zandá. Soundtrack fajn, intro hezký, některý fatalitky celkem cool, na konci je dokonce i náznak nějakých emocí. Bohužel to tentokrát ale nestačilo ani na ten průměr. 4/10 a začínám se o mého oblíbeného režiséra bát. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V SKLEPNÍM TREZORU POD STRIPEM JE 200 MILIONŮ DOLARŮ…///     Hned od začátku je jasný, že trochu debilní to určitě bude. Navíc tomu (hned od začátku) chybí kousek toho potřebnýho nadhledu. Titulky jsou sice krvavý, ale tak nějak se z nich dá odvodit, v jakým (filmařským) duchu se to ponese. Vlastně ne až tak úplně, protože mají na rozdíl od filmu tempo. Hned po nich přichází názorná ukázka, jak co nejnudněji sestavit „drsňáckej“ tým. Navíc – v úvodu (a ani na konci) to nejsou žádní extra sympaťáci, kteří by bavili už jen svojí přítomností. A úplně nejhorší jsou ženský postavy. Je zvláštní, že žádný charisma nemá ani Sanada. A ty vole – nikde žádnej ftip! Si děláš prdel… Takže z úvodní 50ti minutovky bych udělal svižnou 20ti minutovku, vyhnul bych se nudě, kecům a trapárnám. Po hoďce a čtvrt mě ta ukecanost už dost vážně sere. Kecy vo grilování sejra mě fakt s postavou nezblížej. Možná to měla bejt dramatická divadelní hra. S trochou akce. No akce – jeden proti mnoha a bez nějakýho nápadu. Chce se mi blejt! Miluju podobný filmový „výplachy“. Ovšem oproti tomuhle jsou Andersonovi Monster Hunter bijákem na Oscara. Když si myslím, že horší to bejt nemůže, začnou se postavy chovat „mákle“ (rozuměj divně). Takže nejlepší by bylo, kdyby ve finále přežili jen kikiny a ty si lízali pipiny. Přišlo by aspoň nějaký emoční vyvrcholení…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřil jsem, že Bautista utáhne film. 2.) Zjistím, že atomovky jsou v podstatě bezpečný. /// Thx za titule „Alena Nováková“.       /// PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zombárna na koňskejch steroidech. Chvilkama to sice vypadá jako ultralevnej televizní shit, ale těchhle minut je fakt jen pomálu, a většinou se všude hláškuje, stříká krev, střílí, a nešetří parádníma filtrama a drahýma efektama. Jo, a je to zatraceně vtipný. Úsvit nemrtvých je oproti tomu slow-burn moderní western o zombících a prostě úplně jinej film. [Netflix] ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • První film Zacka Snydera natočený na digitální film. Všechny předchozí filmy byly natáčeny na 35 nebo 65 mm film. Jedinou výjimku tvoří epilog z Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021), který Snyder natáčel digitálními kamerami kvůli pandemii koronaviru. (HellFire)
  • Natáčelo se v Kalifornii, Los Angeles a v Albuquerque v Novém Mexiku. Hotel se jmenoval Atlantic Club Casino a nachází se v New Jersey. (SONY_)
  • Pro film byla natočena také scéna se striptérem, který měl ukousnutý kus penisu. Do závěrečné verze filmu se však nedostala. (HellFire)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama