Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Rejže 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je taková trošku zlem začarovaná kniha. Děti ji milují, pracuji s knížkami, tak moc dobře vím, co frčí. Jednou jsem si ji půjčila, abych si mohla číst na obědové pause v práci a za pár minut jsem se stala obětí dne blbce a mrzelo mi to. U filmu mi překvapila ta dramaturgie jedné peripetie na druhou. Nostalgicky jsem si zasteskla, že ani já jsem nebývala tou oblíbenkyní ve třídě, ale na druhou stranu mi uklidnilo, že Poseroutka už je skutečně titul největšího průšviháře. Skvělé jsou prostřihy do deníku. Humor je tu ryze dětský, ale kdo má rád vtipy o prdu, se pobaví. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych nazval fekálním filmem pro děti, který se nebojí zajít až za hranu nechutnosti. Nenastala jediná opravdu hluchá chvíle, pořád se něco dělo a příběh jen lehce moralisticky naznačil, že je někdy lepší být sám sebou, než se za každou cenu snažit být někým jiným a zažít akorát pravý opak. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Podruhé nemůžu, než udělit plné hodnocení. Knihy nečtu, ale tuto filmovou sérii zkrátka zbožňuju! 95% ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší pecku! Místo toho jedna trapárna za druhou, včetně chování postav, ale ok jsou na základce! Greg je asi nejvíc trotl na světě a co víc, má kolem sebe i nehorázné nuly za kámoše! To se ovšem změní ve chvíli, kdy jeho kamarádovi způsobí úraz ruky, kterou si zlomí a najednou si ho každí všímá. Čím víc zpřádá své plány ve zvíšení reputace oblíbenosti, tím se stává méně ceným a oblíbeným! Jednoho dne mu dojde, jak kamaráda zradil a vše se mu snaží vrátit, kdy se za něj postaví před dav dětí a vezmu vinu snědeného sýra na sebe! Opět jsou z nich nejlepší kámoši a vzhledem k tomuto závěru, bude dobře navazovat dvojka! 45% ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dobrá, pohodová rodinná komedie s dobře hrajícima děckama, se sympatickým looserem, který je občas až moc looser na to, jak vypadá. Nepochybně i tací jsou, takže ano, dá se to v pohodě sledovat, dětem pustit a i dospělým doporučit (jasně, za podmínek, že mají rádi americký rodinný film, nebo hledají takový film, na který by se podívali společně s dětmi a neutrpěli újmu). ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Čeští distributoři nemají žádnou fantazii. Deník slabocha - co je to za suchopárný název? Strašpytlův deník mi zní lépe. Pokračování s názvem Deník malého poseroutky už má poněkud poutavější název. Ale zpět k tomuto filmu. Já prostě tyto typy žeru. Někomu to může přijít infantilní, ale tvůrcům se podařilo vytvořit satanovo dílo určené pro celou rodinu. Já se náramně bavil a již nyní se těším na zmíněné pokračování. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Všechny děti na konkurzu na školní hru zpívali svým vlastním hlasem. (HellFire)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama