Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je jich pět sester, všechny jsou krásné, něžné a nevinné a všechny umí velmi rychle tasit kolty. Při přepadení vlaku se zmocní kupní smlouvy na ropné naleziště na ranči Little Peak. Mapa naleziště se však ocitne v rukou sourozeneckého klanu Sarrazinových, čtyřem bratrům velí neústupná Marie. Když Louisa odmítne Marii prodat ranč prodat, stojí proti sobě dvě tvrdohlavé ženy. Marie sice drží své bratry zkrátka, ale přesto se jí nepodaří zabránit tomu, aby se nezakoukali do Louisiných sester. Jen obě velitelky si musí zachovat chladnou hlavu, protože o svá práva se hlásí právoplatný majitel. Přichází celý v černém a říká: „Král je vždycky jenom jeden, takže když dva najdou ložiska nafty, jeden má vždy rychlejší kolty.“ Westernová komedie známého francouzského režiséra Christiana-Jaquea (Fanfán Tulipán) stojí na dvou světových hereckých hvězdách Brigitte Bardotové a Claudii Cardinaleové, které jsou zde v nejlepší formě. (Česká televize)

(více)

Recenze (65)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak budete tento nenáročný western brať ako hodinu a pol trvajúcu módnu prehliadku vo westernovom štýle, tak jeho pozretie stojí za to. Keďže nie som bohvieaký obdivovateľ krásy BB, viac som si všímal jej štyri kolegyne a tam bolo tiež na čo sa pozerať. Chvíľami sa zdá, že sa z toho vykľuje regulérne porno, ale nasleduje vždy sklamanie :) Ale zase kde inde v tomto žánri vidíte závod na bicykloch a namiesto záverečnej prestrelky fackovanie dvoch ženských s veľkými výstrihmi. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Pokus o komicky pojatý western. Co jiného nakonec divák může čekat od Francouzů, ti si udělají prču z čehokoli. Tohle se jim však nepovedlo. Nepomohly tomu ani superhvězdy BB a CC. Je to asi jeden z nejslabších snímků v herecké filmografii jak BB, tak CC. Nakonec byly to právě ony, proč jsem se na ten film nedávno díval s velkou dávkou nostalgie. Byly mladé, byly krásné, ale to je tak asi všechno pozitivního, co se dá o tomto filmu napsat. ()

Reklama

mortak odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdyby parta amatérů vyloupila banku a za ty peníze si pro radost natočila film. Scénář v podstatě neexistuje, stačí když chlapi v městečku slintají při pohledu na BB a CC, a ty se zase nevím proč pořád smějí do kamery a jsou rozjuchané jako na sjezdu tyroláků. Akci tu nehledejte, protože je smutné koukat na toho kaskadéra, jak v ženských šatech a blond paruce běhá po vlaku či krotí koně. Vtip se vyčerpá na začátku tím pejskem a škoda, že místo něho neletěl z vlaku producent. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Antiwesternová komedie, která pouze a jenom dokazuje, že Francouzi by se na Divoký Západ pouštět neměli, a to ani když trapnými postavičkami typu maršál chtějí parodovat skutečné westerny...celý film se točí v podstatě jen a pouze okolo BB a CC a jejich více či méně odhalených těl, a až kdesi v pozadí za tím je cosi co vzdáleně připomíná Ameriku konce devatenáctého století, ale to jen aby se neřeklo. ** jsou za hlavní představitelky, které ve své době zaslouženě patřily mezi nejkrásnější ženy světa a z Petrolejářek budete mít určitou šanci pochopit proč tomu tak bylo. Jiný důvod pro sledování tohoto filmu neexistuje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Do banky? Věřím svoji matraci. Peníze mají zůstat tam, kde se vydělaly." Každýho heterosexuálního muže jistě při prvním pohledu na Marii Sarrazin a Louise Leroi zaujme jejich nepřehlédnutelná inteligence. Ale pánové nenechme se mýlit jejich vzdělaností, protože já jsem si bystře všiml, že jsou to docela pohledný ženy. Jejich pěstní souboj v prachu pak dá namlsat natěšenýmu oku každýho nadrženýho voyera, do jejichž řad se hrdě řadím. Nikdo jiný tento snímek patrně nedokáže ocenit. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama