Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Akčná herecká hviezda Dolph Lundgren v posledných rokoch hrá väčšinou len v priemerných a podpriemerných filmov. Tentokrát si ale konečne zahral v kvalitnom filme a to "Skin Trade". Keď mu zabijú ženu a dcéru, naserie sa, chce sa pomstiť a nič ho nezastaví (heh, čo tá podobnosť s Tom Yum Goong?). Po jeho boku si zahraje nová legenda bojových umení a to druhý Bruce Lee alias Tony Jaa, ktorý ako thajský policajt pomste D. Lundgrena zo začiatku bráni, no po čase si to rozmyslí. Ďalšia postava tu je M. C. White, ktorý sa na chvíľu pobije s Tonym. Ten ale v tomto filmu nemal veľký priestor ukazať aké skúsenosti má, čo je škoda pretože Tony je proste talent. Skin Trade je ale taký klasický nadpriemerný akčný film s nie veľmi prepracovanou zápletkou, nudou a pár slabými stránkami, no stále v ňom nájdete ešte veľa kladných vecí ako je napr. súboj D. Lundgren VS Tony Jaa alebo Tony Jaa VS M. C. White ale aj veľmi dobrú akciu a kvalitné herecké obsadenie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Krvavý prachy nesmrděj, ale poškozený zboží je nanic." Mně teda thajský holky nic moc neříkají a to ani zdravý ani poškozený. Ale na slušný akční béčko slyším. Vzhledem k obsazení Krvavej Bangkok vypadal, že tady by se mohla mlátit extraliga, ale nakonec to taková sláva nebyla. A když se k tomu přidal příběh originální jak kapr na vánoce, tak jsem se alespoň bavil tím, jak Tony dokáže ze země skopnout týpka z vagónu nebo tím, jak se Nickovi léčí střelná zranění v rámci sekund. Prostě typický béčko, k jehož "napětí" přispívá to, že i retardovanýmu divákovi je naprosto jasný, co se stane za pár minut. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Všechno už jsme viděli dvěstěkrát někde jinde. Scénář snad i třistakrát. Ale když před sebou stojí Jaa vs Lundgren a Jaa vs Jai White, tak máté pocit, že bude na co koukat i kdyby byl střih sebeblbější a rozpočet sebemenší. A opravdu na co koukat je. Naprosto uspokojivý průměr a v rámci akčního žánru podařená věc, která může ještě zdatně reinkarnovat jinak upadající kariéru Dolpha Lundgrena. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Nejdříve musím jasně zdůraznit jednu skutečnost. Film je silně "oldschoolově zpracovanej", tím myslím ve stylu 80. let akčních pecek, kdy Dolph hrál "Punishera" či "Zúčtování v malém Tokiu" (velmi podobná zápletka a slza do oka, že si Dolph zahrál v životě jak se synem Bruce Leeho, který zemřel, tak o roky později s teď už kurevsky nadějným Tonym...). Takže scénář na dva listy. Tony a policejní sbor spolu s taky bohužel velmi upozaděným Jai Whitem, který se na herectví fakt vysral, nahání po ulicích Bangkoku Dolphyho. Ten je neskutečně nasranej, protože mu šmejdi vyvraždili rodinu, žene se městem jak titán a všechny mlátí na hromadu. Jediný Tony mu dá občas na frak, ale Dolph vždyck nějak zdrhne. Souboje Lundgren vs Tony super. Lundgren je OBROVSKEJ!! Je to dokonce pořád větší hrana než mistr západních mistrů martial arts Jai White a ten je napumpovaný z posilky k prasknutí. Ale Dolph je obr a hází s Tonym skrz zdi a lokty a kolena od Tonyho mu moc neříkají... Jednoduchý děj, kdy se pak oba spojí proti mafii s bílým masem a je jasný co nastane... Oba dva herci si film maximálně užívají!!! Tonyho by člověk nepoznal. Šarm, sebejistota, nasranost v očích, zuřivost při soubojích, fajn vohoz, prostě frajer. O Dolphovi netřeba se rozepisovat, jeho ego zaplácne část filmu, je to furt borec prostě a nějak moc se nesere s nikým a ničím. Filmu bych nedal plný počet, protože je příliš jednoduchý nebýt jednoho zásadního zlomu a scény, a to je souboj snů Tony Jaa vs Michael Jai White. Což je v podstatě aktuálně souboj největších mistrů/herců boje východ versus západ!!! A to, co tam předváděj je prostě kouzelné. Žádný parádičky, ale drsný, technický souboj, kdy White je neskutečně dobrý, ty jeho šílený kopačky dlouhýma nohama fakt bolí, ...no ale Tony je Tony... Za tuto scénu zvedám hodnocení o laťku výš, nádhera. Jinak se zde ani moc nemluví a je to jedna velká jízda od začátku do konce. /85%/ ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No tak toto dosahuje kvalitatívny strop, aký nám môže lacné akčné béčko ponúknuť. Škoda, že Ekachai nedostal o 10 mega viac. Mohol to byť plnohodnotný kino film. Takto to vyzerá, že všetko je super, len proste nemali toľko času a peňazí aby scény úplne vyladili. Prestaneme ale snívať a vrátime späť z kino ligy do béčkových vôd. Dolph asi v najlepšej úlohe od Expendables. A mimo Slyov projekt možno v najlepšej úlohe od Joshua Tree. Na filme oceňujem niekoľko vecí. Kvalita aj kvantita akcie je viac než solídna. Príbeh nenudí. Ale hlavne. Konečne béčko kde herci nevyzerajú, že majú maximálne v piči. Lundgren sa snaží. Jaa v rámci svojich možností tiež. A Perlman sa tu neobjaví iba v 1.5 scéne ako majú lepší herci v béčkach vo zvyku. Stvárni plnohodnotného záporáka. Lebo už ma fakt iritovalo, ako Dolph miesto hrania parodoval hranie, ako Seaglove nohy nikdy nestretli telo, ako Trejo, V. Jones, De Niro, Willis, Slater a pod. sa objavovali vo filmoch na pár sekúnd, aby boli v titulkoch a aj to sa neunúvali aspoň hrať, že im na filme záleží. PS: Malí postreh. Dolphove telo si divák užije dosť, aj Tony Jaa bude hore bez. Paradoxne najatletickejší M.J. White ostane zahalený ako mníška. 4 a pol* ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama