Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 2
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (481)

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Nechutnost nejvyššího kalibru. První díl byl oproti tomuto slabý odvar. ČB ráz tomu dává atmošku, prvních 40 min. pomalý nástup, a zničeho nic se rozjede peklo, které ne a ne skončit. Nechápu, kde nabraly takové herce (Martin byl malý satan). Doporučuju u toho jíst v první časti, v druhé by mohl vzniknout i nějaký ten koláč na podlaze. :D 85% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Brutus se vrací a s ním nový "hrdina", který je snad ještě víc šiblý, než ten, kterého obdivoval na videu. Chvílema mě ale tento chlapák s kukadly jak Glum i bavil, zasmál jsem se společně s ním v situacích, které byly pro lidskou stonožku utrpením, to zobrazení scény tomu prostě napomohlo, ale opravdu jsem měl při některých scénách divný pocit, takže svůj účel to splnilo, hlavně hovínka lezoucí škvírama úst byla vrcholem. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak teda jo, gratuluji Sixovy že se mu povedlo sehnat snad nejodpornějšího záporáka/hrdinu(každej si vyberte) co jsem kdy viděl. Takhle odpornej, spocenej, ufuněnej sráč..... To jsem dlouho neviděl. Doktor z prvního dílu byl slabej odvárek. Jinak mi film přijde spíše jako rutina. Věděl jsem do čeho jdu, Six sliboval že humus a zvrácenosti se zdvojnásobý takže jsem nebyl nijak překvapenej. Atmosféra celkově ušla ale byla fakt nechutná, žít s takovým hovadem jako byl Martin musí být fakt peklo. Ke konci to bylo spíše o nechutnostech a ty jsou fakt pěkné a strčení stonožky Martinovy do prdele opravdu nemá chybu. Ale kdybych film měl hodnotit jako celek tak dávám čistej průměr. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina dalších diváků, i já byl překvapení, ale mé překvapení pramenilo pouze z toho, že Tom Six umí i točit a dokáže vykouzlit pořádně hutnou atmosféru. Především první polovina filmu, ve které nespustí kamera své oko z Martina, je povedená a dokáže diváka správně napnout. Poslední zhruba třetina je pak jen nudné sraní do huby, které je natočené zručně, ale orptoti jedničce nepřichází prakticky s ničím novým, pouze ctí obecně uznávaná pravidla druhých dílů. Docela se těším, až režisér opustí stonožkové a nutně už vyčerpané téma a zkusí natočit něco nového. Klidně bez výkalů a zvratků. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh začíná sledováním prvního příběhu. Je krvavější a víc humusáčtější. CITÁT - Hlavní herečka z filmu Lidská stonožka není momentálně k dispozici........ Hlavní aktér tohoto příběhu sleduje na dvd film první a v hlavě se mu vyvijí sen o své vlastní lidské stonožce. Hlavní hrdina vypadá něco mezi Hobitem a Harry Potterem a své oběti mlátí hlava nehlava. Někdy až šíleně. Vlastně ono samo o sobě je to šílené. Já tak nějak nechápu, jak se to někomu může líbit. Mě bylo na zvracení a vlastně posledních patnáct minut už jsem neviděl. To prostě nešlo. Mám rád svou večeři v žaludku. Tohle je film buď na pět hvězd, nebo na odpad. Já se vyjímečně přikláním k druhé variantě. Protože odpad se k tomu hodí a pět hvězd nedám ikdybych se posral. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Aby se režisér Tom Six ujistil, že je Laurence R. Harvey pro svojí roli dostatečně úchylný, nechal ho před sebou znásilnit židli. (StrYke)
  • Ve filmu aplikuje stonožce Martin (Laurence R. Harvey) projímadlo injekčně. Podle Dr. Phil Coakleye neexistuje žádné intravenózní projímadlo. [Zdroj: vice.com] (pornogrind)

Reklama

Reklama