Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nad výsledným ohodnocením, které se této sračce chystám udělit se nemá cenu pozastavovat. Bude to pochopitelně odpad. Odpad je také jediné hodnocení, které zde může mentálně způsobilý jedinec zanechat, tudíž se troufám za jednoho takového považovat. O mentální způsobilosti fanklubu nemá smysl ani přemýšlet. Ti jsou jasní. Podobně špatnou sračku už jsem docela dlouho nezahlédl. Docela vážně jsem uvažoval, že si ukončím trápení s pořádným předstihem a že se tahle sračka stane 3. filmem, jehož konec už se nikdy nedovím. Nestalo se. Nějak jsem to zvládl. Konec jsem sice odpočítával každou vteřinu. Nakonec skutečně přišel. Bohužel asi o 100 minut později než jsem si přál. Teď tedy ve zkratce něco o filmu. Film je totální šablonovitá sračka, kterých už byly natočeny statisíce. To žánrové zařazení mezi komedie je pochopitelně fake, ale to už mi bylo jasné dlouho před zhlédnutím, protože tyto sračky vtipné prostě nebývají. Zůstane mi tedy asi doživotní záhadou, co na těchto filmech lidi pořád vidí. Již před zhlédnutím musí být každému jasné nejenom jak to celé nakonec dopadne, ale především kompletní detailní průběh, tím myslím, že divák přesně ví, kdy se dostaví zápletka a další podobné srance. Proč se tedy vůbec na takové sračky dívat? Zbytečně se pak stane XYZ. nejoblíbenějším filmem a potom se stane ta strašlivá věc - všimnu si ho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,802,754Tržby Celosvetovo $150,483,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,232,912Tržby za predaj DVD v USA $21,554,611║ škoda toho schématického balastu, ktorý musel prísť v poslednej štvrtine filmu, však ako by to ináč bolo!!??, ale až na klasicky obohranú dejovú kostru, bolo ústredné dou Mila Kunis a Justin Timberlake dosť osviežujúce, na Milu sa dobre pozeralo však aj prečo nie, plus nejaké tie humorné scénky dobre padli /70%/ ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

V úvodu filmu dává režisér Will Gluck sbohem hrdince své zdařilé „hughesovky“ Easy A (překvapivé cameo Emmy Stone). Od nevyzrálé středoškolačky přechází k dospělým postavám, které berou sex za přirozenou součást života a podmínku vlastní spokojenosti. Vypíchnul bych „vlastní“, neboť žádné city, pouze uspokojení tělesné potřeby je důvodem, proč Dylan a Jamie skončí v jednom bytě, v jedné posteli. Oproti hrdinům konzervativnějších romantických komedií nemají ostych na rovinu nadhodit, co od druhého vyžadují. Dávno pryč jsou časy, kdy TO, neustále visící ve vzduchu, nikdy nebylo vyřčeno (onen „Lubitsch touch“). Friends with Benefits svým divokým tempem během první poloviny přesto dávají vzpomenout na klasické screwball komedie (včetně pěkné práce s kontrasty mezi pohlavími i městy NY a LA), ač záměrem tvůrců zřejmě bylo nostalgicky vzpomenout spíše na sexuálně bezelstná hippie léta. Rovnou z nich do filmu přišla potřeštěná matka v podání Patricie Clarkson (která už se lehce opakuje, viz Užívej si, co to jde), v nich byla natočena v televizi běžící promiskuitní komedie Bob a Carol a Ted a Alice. Závěr filmu má celkem předvídatelně daleko k jakékoli (sexuální) revoltě, ale sympatičtí herci do něj přes trefně vystihnuté, jakkoli vratce postavené, vztahové překážky doběhnou se vztyčenými hlavami. (Připouštím, ke konci spíše klopýtají.) Ano, i Justin, z jehož herectví už si, slibuji, nebudu dělat legraci. 75% Zajímavé komentáře: Nathalie, Psema ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu se vyklubala překvapivě dobrá, vtipná, a dalo by se říci i originální romantická komedie, která se nebojí ukázat scény a přijít s nápady, které běžně ve většině romantických komedií neuvidíte. Ať už to jsou sexuální scény či nabourávání různých klišé, je to prostě zajímavé a zatraceně dobré. Mezi Justinem Timberlakem a Milou Kunis to úžasně jiskří, jejich vztah má šťávu a je celý takový nějaký jiný než všechny ty vztahy z těch stovek a tisíců romantických komedií, v nichž se to hemží zamilovanými slovíčky, spoustou nesmělých romantických polibků, a samozřejmě vysněnými svatbami. Nic takového v této komedii skutečně k vidění není, ale o to více je to skutečné a reálné, a o to více je to samozřejmě originální. A komedie získává ještě více na vtipnosti poté, co do hry vstoupí matka hlavní hrdinky, která je úžasně volnomyšlenkářská a s ničím si nedělá těžkou hlavu. Představení rodiny hlavního hrdiny je pak už jen příjemnou třešničkou na dortu, obzvláště potěší jeho malý synovec, který předvádí nezdařilé kouzelnické triky a je při tom neuvěřitelně roztomilý. Tuhle komedii si zkrátka budu hodně dlouho pamatovat a nemám důvod neudělit maximální hodnocení, jelikož jsem s výsledkem maximálně spokojený. Pět hvězd to jistí. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kombinace překrásné Mily a sympatického Justina je neskutečně povedená. Občas (vlastně často) spolu vypadali opravdu kouzelně. A Justin Timberlake konečně ukázal, že hrát umí. Celý děj je poutavý a plný neokoukaných vtípků a situací. Nechyběla mu přirozenost a šmrnc. Nečekaně u mně také poráží Kutchera a Portman. Za tu roztomilost mám chuť přeceňovat, 4,5*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)
  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)
  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama