Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima poráží naprosto ve všem svého konkurenta Novu. Britskou verzi moc nesleduji, ale myslím si, že jsou porotci vybráni dobře, stejně jako Prachař s Rauschem roznesli Mareše. Vtipné scénky a není to v TV tak přesyceno jako u Talentmanie. Prozatím se naprosto bavím. Počkám si do konce a možná zvednu hodnocení. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Běžně na této databázi nehodnotím nic po prvním dílu a TV pořady dokonce hodnotím jen velmi vzácně, ale zde udělám výjimku a přidám se k nadšeným divákům tohoto pořadu. Bylo to svěží, bylo to originální, bylo to neokoukané, bylo to vtipné, bylo to zajímavé, bylo to zkrátka fajn a nic tomu nechybělo. Na tomto pořadu je nejlépe vidět, že to jde i bez Mareše, Jakub Prachař je pro mě tváří známou, ale v tomto případě na postu moderátora tváří neokoukanou a považuji za veliké plus, že se rozhodl tuto show moderovat, protože je to skutečně příjemné oživení, navíc spolu s Pycem se jedná o vynikající moderátorskou dvojici, která mě osobně zřejmě nemá šanci omrzet. K tomu jsou navíc v porotě další v podobných projektech neokoukané tváře, jako Jan Kraus, který mi vždy byl a stále je nesmírně sympatický, Lucie Bílá, která mi vůbec nevadí, pokud zrovna nevyhrává další Slavíky, a které to v porotě opravdu sluší, a potom charismatický Jaro Slávik, který mě hodně zaujal. Výsledkem tedy je, že tahle soutěž dopadla nejlépe, jak vůbec dopadnout mohla, a já se počínaje dneškem stávám jejím pravidelným divákem. A ještě si neodpustím rýpnutí do Novy, když jsem totiž po skončení dnešního dílu ČS má talent přepnul na Talentmanii, tak mi stačilo pár minut, abych opět pocítil svou silnou averzi vůči panu Marešovi a přesvědčil se, že Prima je pro mě tou nejlepší volbou na nedělní večer (pokud ovšem zrovna v tu dobu nepoběží na HBO v nedělní premiéře nějaký extra kvalitní film). Za sebe dávám pět hvězd a Primě s Jojkou tleskám vestoje! ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší než konkurenční show. ČST začalo dobře a zajímavě. Nova jim hodně pomohla, začali totiž svou prezentaci. Talent už od začátku jel podle celosvětového scénáře a lidé se radši podívali na ukázky nějakých nových talentů než na ohňovou show s ukázkami toho co je teprve čeká. ČST měl snadnější pravidla než Talentmánia, moderátoři byli celkem neznámí a divácky atraktivnější, porota byla lidem sympatická. Ale Bílá mě strašně iritovala zdálo se mi, že mění názory podle svých kolegů. Tehdy jsem uvažoval o 4 hvězdičkách. Potom se, ale producenti nebo nějací šéfové z Primy zbláznili.Začali to rvát do emoci,to mě na všech talentových show pekelně štve. Začali využívat menší psychické odolnosti Mariána Zázrívého. Neustále se ho ptali jak se cítí. Potom se začal řešit malý František z dětského domova. Ano, uměl hodně dobře tančit, ale neubráním se dojmu, že byl využít a vrácen jen díky tomu, aby zvýšil sledovanost. Ale i přesto děkují. Hlavně za to, že se objevil Richard Nedvěd. Geniální kouzelník-trapnomág. 65% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama