Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Superstar a podobné soutěže mě moc neberou, ale formát této soutěže mám rád. Mínusy se v podstatě týkají koučů. To, že je Vojta Dyk namachrovanej debil, vím. Ale co by mě v životě nenapadlo, že Jana Kirschner, jejíž písničky mám celkem rád, je tak nesympatická a afektovaná. Kaliho neznám, ale oproti těm dvoum je aspoň koukatelný. A pak už zbývá jen Pepa, kterej je jedinej jako kouč na úrovni těch zahraničních. 2* za to, že tu soutěž mám ze všech pěveckých nejraději, a hodlám ji nadále sledovat. Mít lepší kouče bylo by to o dost lepší. 2* 35% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích šlo o lepší show, než ty dvě předchozí. Žádný zázrak se nekonal, ale konečně vypadl Rytmus/Dara…Kaliho jsem vůbec neznal, ale docela na mě udělal svým vystupováním dojem. Dyk si to v mých očích posral po odchodu z kapely Nightwork, přesto ho uznávám jako vynikajícího zpěváka. Pepa to je klasika, ale Jana Kirschner se mi v některých dílech dokonale zhnusila. Naštěstí to není o porotcích, ale soutěžících a i tentokrát se tu objevilo několik opravdových talentů – taková Lucie Večeřová patřila k tomu nejlepšímu a nechápu, jak to že nepostoupila tehdy dál. O vítězce se bavit nebudu. Nefandil jsem jí, přestože nezpívala nejhůře, ale byli tam mnohem lepší…A obě moderátorky - Mária Čírová i Tereza Kerndlová odvedly docela dobrou práci – a v některých hadříkách byly neskutečně sexy… ()

Reklama

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Odkedy je propagacia drog mozna o osmej vecer? Ved ta Kirchnerova je nafukana ako zirafa. Priserne ako sa niekto dokaze zhovadit za peniaze. Ak aj mala nejaku uroven a mohol ju niekto povazovat za relativne slusnu umelkynu, tak tymto klesla na uplne dno k Rytmusovi a Dare Rolincovej a co ja viem, napriklad takemu Majkovi Spiritovi a Haberovi ktori by za prachy si snad nechali aj zuby trhat. Strach a hnus v Bratislave ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za hlasy, které se tam předvedly, myšleno tak, že v tomto případě jedna hvězda znamená plných pět hvězd pro účinkující zpěváky. Tato hvězda nemá však vůbec nic společného s pořadem a hlavně porotou, nebo co to mělo být, ti čtyři týpci. Těm dávám "odpad", jelikož tolik trapných hovadin, co tam předvedli, se jen tak nevidí. Jediné možné vysvětlení jejich chování vidím v aplikaci nějakého matroše před vysíláním. Hodnotit to jako kalbu, to bych dala i tři hvězdy. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný pořad. Odpustím to, že soutěžící jsou často úplně mimo. Co mě neskutečně vytáčí jsou porotci. Mám rád Kabáty a je mě jasný, že tohle se musí prostě dělat pro prachy. Proto Pepé doufám, že za tenhle kabaret máš dost, jinak nechápu. Jana Kirschner je neskutečně otravná Dyka nesnáším a Kaliho neřeším. Hodnoceno na základě jednoho dílu. 0 procent. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Předchozí dvě řady se jmenovaly Hlas Česko Slovenska, ale třetí řadě nechali originální název, a to The Voice. (Duoscop)
  • The Voice Česko Slovensko měl být v porotě i raper Marpo, dostal nabídku 2,5 milionu korun za porotcování, avšak odmítl. (TheSlezy)

Reklama

Reklama