Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Megažraloka je typická asylovka posledních let - záměrně přehnaná, záměrně tupá, záměrně digitální. Herecké výkony nebyly tentokrát tak hrozné (a do hlavní ženské role se asylákům konečně podařilo obsadit celkem slušnou kost), ale záběry stometrového krokodýla lezoucího po dálnici nebo žraloka přeskakujícího naviňáckou loď posílají tenhle snímek ke dnu. (600., 25. I. 2011) ()

my38k 

všechny recenze uživatele

Žralok co sežral atomovou ponorku, krokodýl se spoustou vajec, černoch s hydrosonickými koulemi, Krokodýl Dundee z Konga a agentka v režii Asylumu. Narozdíl od předchozího dílu už tu nejsou tak krásně dramatické momentky jako překousnutí letadla. Hlavně tu chybí Lorenzo Lamas a přísná pohledná agentka to prostě sama neutáhne, ale naštěstí Asylum jistě brzy vyprodukuje další megahit. ()

Reklama

tormento odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka pánu Bohu za Universal channel...a ľudskú debilitu, ktorá nepozná hranice. Otázka znie: prečo sa takéto nezmysly "točia", dabujú a pre koho? Lebo v takýchto filmoch nevidím moc veľký zmysel, horor, to teda v žiadnom prípade, na komédiu až moc trápne, v sci-fi by som si predstavoval efektíky aspoň na úrovni windows 95, prírodopisné a náučné to tiež moc nebolo...vlastne náučné hej!..pretože kto si to raz pozrie, ten sa poučí :D ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nejdřív porazil digitální chobotnici, teď nakopal do prdele digitálního crocosaura. Kdo ho vyzve příště? Já to vím, já to znám, každopádně buďte si jistí, že ať to bude cokoli, bude to digitální, bude to přehnaný, budou tam famózní herecké výkony hvězd jako na oskara nikdy nenominovaný Brandon Slagle či nikomu neznámej Jose Rosete. Jak jsem mohla bez těhle lidí dodnes žít? Umí minimálně tolik obličejových grimas jako Fén-Nominální Stývn Segalů a to už je co říct. Teď upřímně...ani nevim koho tam kdo z nich hrál, ale chtěla jsem být první osoba co je v životě zmínila v komentáři. Myslím, že větší chvilku slávy na CSFD nikdy neměli a teď je díky mně, zná každej kdo si to přečte. No není to skvělé? Jop..Není ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Gumovej žralok vs latexovej crocosaurus v epické bitvě století. Ne kecám ve skutečnosti to je digitální žralok vs digitální crocosaurus v ještě epičtější bitvě. Strašná krávovina ale já mám prostě většinu déčkových filmů s monstry rád když se neberou vážně. A tenhle se vážně fakt nebere a těch devadesát minut jsem se nějakým zázrakem prostě fajn bavil. Jo a fandil jsem megažralokovi kdyby Vás to náhodou zajímalo :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama