Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine mě nezklame. Mám jí ráda už od Greys anatomy, je přesvědčivá, líbí se mi její grimasy a je to kočka! Takovéhle hloupoučké filmy mám ráda. Nic od nich nečekám a tak mě většinou ani nezklamou. Jsou líbivé, zlo a dobro je přesně vymezené a víte jak to skončí. Relax! Přesně, nepřinese nic nového, ale buďme upřímní, to jste to nečekali? ()

Reklama

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Pouze obyčejná jednohubka, která Vás sice nenechá ukousat nudou, ale že by nabídla nějaké extra scény, vtípky apod. tak to zase ne. Vyšetřování tak nějak plyne a ani špičkování mezi hlavními hrdiny není úplně to pravé ořechové. Dá se to vydržet, parkrát se člověk i pěkně pobaví, ale v konečném důsledku ve Vás nezůstane nic. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, až také zlé ako všetci hovoríte to veru nebolo. Náhodou celkom pozerateľné a zaujímavé. Aj keď to spočiatku až príliš pripomínalo film The Bounty Hunter, neskôr už si to našlo svoju vlastnú cestu a išlo to skôr líniou kriminálky. Takže podľa mňa celkom fajn, aj keď miestami trochu absurdné, ale zase na druhú stranu tam nechýbalo aspoň nejaké napätie a malo to dokonca aj prvky komédie, čo nikdy neni na škodu. Je síce pravda, že Katherine Heigl sa hodí skôr do iných typov filmov, no ani tu nebola na zahodenie. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama