Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Rabín, kněz a krásná blondýna je lehká romantická komedie, ve které se sešli můj neoblíbený Ben Sitller (v jedné ze svých nejlepších rolí), můj oblíbený Edward Norton (v jedné ze svých nejslabších postav) a prakticky neznámá, ale sympatická blondýna Jenna Elfman. I když mě postavy občas svým chováním štvaly a církevní a židovské prostředí mě lehce popouzelo, jako celek se mi to líbilo. V rámci žánru jde o povedený snímek, který dokáže člověka dobře naladit. Na oddechový večer ideální, jen na (časté) opakování to moc není. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů co jsem měl v poslední době v televizi zhlédnout. Měl naprosto vše co sem opravdu nečekal. Norton si zahrál s náboženstvím na velice skvělé úrovni a dokázal jej přenést do tak jednoduchého obsahu, to bylo úžasné. Blondýna mě uchvácela celým filmem a do toho všeho se prolínal skvělý scénář. Ben Stiller bzal svou roli v celku vážně a to bylo jediné co mne trochu vadilo více se mi líbill ve filmu Bába na zabití. No a jako perlička Miloš Forman a jeho vyprávění o Česku v 70. letech, biť velice krátké, ale vkusné. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

U mňa je tento film mierne sklamanie asi som od trojice Norton-Stiller-Elfman čakal až príliš moc ich milostný trojuholník je budovaní na dobrej úrovni ale škoda že je tam zafixovaná šablónová postupnosť v tom ako sa každý každému bojí povedať svoje skutočné city k danej naklonenej osobe a potom sa to klasicky zamotá až sa všetci pohnevajú - potom sa samozrejme aj odhnevajú a máme tu šťastný koniec a všetko je tým pádom ako má byť. Nuž ani kresťania a ich medziľudské vzťahy to fakt nemajú ľahké. A na Nortonov režisérsky debut to nie je vôbec zlé. ║Rozpočet $29miliónovTržby USA $37,047,880Tržby Celosvetovo $59,945,183 ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a pohodová komedie s celkem sympatickými herci. Dalo by se to shrnout takhle. Bohužel na druhé straně taky něco, na co jsme zvyklí a čím nás Amerika bohatě zásobuje, takže nic převratného a světoborného. Ten příběh, no ten mi na tom všem připadá nejpitomější. Tohle už je na romantickou komedii trochu moc. Takže celkově - pohodovka, nemusíte to vidět znovu, ale zase se ani moc nenudíte. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo. To si takhle jednou talentovaný herec Edward Norton usmyslel, že si za každou cenu musí vyzkoušet režii. I stalo se a sám sebe neopomenul obsadit do hlavní role. Aby v tom nebyl sám, přibral po cestě Bena Stillera a Jane Elfmanovou, a dílo se mu rozpadlo pod rukama. A pohádky je konec. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Na letišti vidíme spoustu cedulí se jmény. Na jedné je napsáno: "S Blumberg". Stuart Blumberg je scenárista a producent filmu. Vedle toho si také zahrál postavu Lena, spolupracovníka Anny (Jenna Elfman). (don corleone)

Reklama

Reklama