Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to tematicky banálne a s len povrchne a hrozne cukríkovo naznačeným riešením. V rámci konverzácie by sa tu síce našlo pár zaujímavejších dialógov, ale bolo ich hrozne málo. Našťastie sa na Emily Blunt veľmi dobre pozerá, tá by tuším zachránila dojem aj u totálne pokašlaného baletného predstavenia. Narozdiel od Duplassa, ktorý tu pôsobil ako päsť na oko, s charakterom niekde medzi človekom s bipolárnou poruchou a labilným, precitliveným deckom. 55/100 Videné v rámci - Priject 52 Films by Woman. ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Sázka na trojku Sheltonovi zjevně vyšla. Bylo to jako hra na tři akordy motivu, který se vryje do mysli snáz než kdejaká složitě krásná symfonie. Tím spíš, když byl tento film údajně natočen za dvanáct dní. Ač dialogy vyznívají jako jedna velká improvizace, celkový dojem z tohoto spontánního filmu je docela příjemný a v konečném důsledku dokáže počechrat i emoce. A upřímnost je jediný spolehlivý jazyk, mající vliv na srdce. ()

Reklama

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Komedie ani náhodou. Spíš nuda bez děje s neustálými keci okolo, truchlení na nesprávném hrobě a nekonečným vyléváním citů, které na mě působí jako typická labilní teenagerovská slátanina, tak říkajíc klasický oplodňovák. Sprosté nadávky, krize střídající krizi, jen proto, že nikdo neřekne nic, leč v zápětí všichni řeknou vše. A přestože je to, co všichni chtějí, raději o tom půl filmu popřemýšlí... ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Dokonalá konverzačka, ktorú mohla napísať jedine žena. Jednoduché, účinné, s autentickými charaktermi a so zopár scénami, ktoré som si opakovane pustil niekoľkoX za sebou. Najmä Rosemarie´s(POILER): "I didn´t know U were in love with him! How I could I know U were in love with him? I would never have done that. I don´t want to hurt you. I didn´t know....I just wanted a baby.." A NAVRCH K TOMU: Breathe Owl Breathe....MaLý VeĽkÝ FILM. ()

BobinoZH 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo som si myslel, že idem pozerať romantickú komédiu. Bola tam romantika, aj komédia, ale hlavne život a situácia/e akú môže len sám život priniesť. Veľmi uveriteľný príbeh, veľmi sympatické postavy, ktoré absolútne neprehrávajú. Prirodzenosť srší z každého záberu a tým si ma táto snímka aj získala. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)
  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)

Reklama

Reklama