Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Jackass ma nikdy nedokázal osloviť. Pozeral som ho zväčša nie pre pobavenie, lež z dôvodu, aké koniny a streštenosti hlavný protagonisti dokážu vymyslieť. Niekedy vo mne vyvolali dokanca až hnus, či opovrhnutie...inokedy úsmev, či dokonca úžas. Avšak Jackass 3.5 bol vlastne ničím. V každom ohľade slabučký, ako keby došli tvorcom nápady a tak sem zostrihali absolútne všetko t.j. aj veci podpriemerné a nefungujúce. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se a to hodně. Po zhruba roce jsem zase viděl jeden z filmů od Jackass. Poprvé jsem se nekouknul na hodiny ani jednou a hodina a půl doslova uletěla. Jen škoda, že Johnny Knoxville už defakto předává všechno Steve-O-ovi a ostatním. On jako hlavní aktér je zde minimálně. Ohledně filmu je tedy všechno v pořádku. Co se mi ale dnes stalo, to je děs. Přihlásím se na CSFD, vybafne na mě reklama. OK - reklamu klikem zavřu. Nechám si vyhledat film a zase vybafne reklama. No a tentokrát se nedala zavřít, ale musel jsem asi 15 vteřin počkat. Jen tak dál, velká slavná CSFD. Jen tak dál a jdu pryč. Prachy prachy prachy. Jsem zklamanej. ()

Reklama

ludena 

všechny recenze uživatele

Tak na takomto niečom sa viem vždy zabaviť a Jackass opäť nesklamal. Nebudem v sebe zbytočne skrývať škodoradosť a z chuti sa zasmejem ako si chalani robia naprieky , podlosti a močia po sebe, Pre niekoho to je stupidná zábava , ale podľa mňa sa na takomto niečom vie zasmiať každý ! Ešte k tomu pripadá super hudba takže nezostáva nič iné ako 5 hviezd jednoznačne ! ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Jackass 3.5 alebo inak čo sa do tretieho filmu nevošlo. Scénky sú dobré a rozhovory s aktérmi pomedzi sú príjemným spestrením. Hudba je tu vybraná na jedničku! Chudák Ryan Dunn, ktorý si už nikdy nezopakuje účinkovanie vo filme. Toto bol jeho posledný film v spoločnosti Jackassu. Nech mu je zem ľahká. ()

KajlQ 

všechny recenze uživatele

Pičovinky tohohle typu jsou tak trošku můj guilty pleasure. Definitivně skvělý způsob jak se s chabrama zabavit je se na tohle koukat a diskutovat za kolik peněz byste do toho šli. Je opravdu prdel vidět tuhle bandu schytávat od býka, autobaterií do koulí, skákat do dálky s prdelí plnou tekutinou co vás nutí se vyprázdnit, být zavřený v místnosti a bouchat flašky plné Coca Coly, pleskanec rybou a magnum opus tohohle dílu ďáblova rukavice. Nepřestane vás udivovat co parta těhlech fetišáků na bolest napadne. Když působíte na štábu jackass nemusíte se bát jen o své zdraví, ale taky o své koule, o to abyste se nevyváleli v sračkách, aby vám nezaletělo dildo do prdele ale hlavně si budete muset dávat pozor na koňské sperma! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama