Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

stratocasta 

všechny recenze uživatele

Nebuďme na Jenny zase tak zlí. Papalášové nám na pár měsíců zatrhli Mad Meny a z něčeho se přece jenom musí žít, tak proč nezavolat pár kamarádům, ti zavolají své kamarádce, ta zavolá kamarádovi a za jedno odpoledne je to sfouknuté. Ještě když k tomu mají družička Parruková a Jon Šunkka (verbal mě zabije) zakázáno mluvit. Reklamní propagace však byla samozřejmě provedena skvěle (čím to?) a já se nechal na tuhle romantickou oddychovou komedii s hvězdným obsazením nalákat. *kaching* A co to přeci jde, no ne? ()

janeke 

všechny recenze uživatele

iba ďalšia nepravdivá hovadina, erbový príklad middle class gýča, ktorý má "pohladiť po duši" vyhorených a unavených tesne pred štyridsiatkou. Tešila som sa na Kristen Wiig, napokon bol najpozeratelňejší Chris O'Dowd. Tieto malé rodinné komédie mám rada, no pokiaľ neukazujú veci tak ako naozaj sú, a radšej sa povaľujú v osvedčených schémach, tak sú zbytočné. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Konverzačka - mix břitkého humoru, kterému "fuck" není cizí, jednoduché romantiky a příběhu, který má v sobě víc hlobky než se zdá, a přestože jsem se někde za půlkou díval, kolik zbývá do konce, poslední třetina mě dokázala připoutat k monitoru. 6 přátel - 2+2+1+1; 2+2 mají děti, 1+1 vidí, jaký to má dopad na jejich vztah a život, a tak se rozhodnout mít děti spolu, a až pak si najít partnery, protože to tak bude jednodušší. Film ukazuje, jak to asi může fungovat. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečných 40 sekund, snad bych i uvažoval o plném počtu. Sympaťák Scott, a i když pro mě nepříliš přitažlivá (ano, také mě nepřitahuje) Westfeldt, tvoří skvělé vtipné duo, které nám toho plno nabízí. Kamarád (tedy spíš kamarádka) taky ráda, akorát jen jednou a bez gumy. Vtipná komedie se špetkou dramatu a spoustou svěžích scén (o které se zapříčiňuje hlavně Scott) ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na tento film, protože upoutávky k tomuto a k filmu Pod jednou střechou (to již chci vidět nějaký čas) vypadali velmi podobně, a tak jsem se podíval na Svobodné se závazky. Jaké to bylo? Lepší 4* a protože je to podhodnoceno, dávám 5*. Po celou stopáž je děj vyrovnaný a nepřeslazený. Romantika je zde mužského typu (i přesto režírované a napsané ženou), ale film je jasně (a je to dobře) žensky režírovaný =>originální dílo. Oboje je přesto v dokonalé symbióze a film šlape jako hodinky. Pokud bych to mohl nějak vylepšit, tak bych dal nějak vědět, jak rychle ubíhají měsíce a roky. Je to jen drobnost, ale pomohla by °-)).PS Greg Berlanti a Katherine Heigl se budou muset hodně snažit (kvůli které mě film zaujal), aby překonala Jennifer Westfeldt. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama