Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení je dáno asi tím, že rodinná tématika je odsouzena k B vždycky předem. Tohle je takový rodinný Sex ve městě, jenže ryze výchovného charakteru. Všechno samozřejmě dobře končí a tak se žádné překvapení nekoná. Na druhou stranu komedie má limity vždycky, a já si myslím, že v rámci žánru se o lehce nadprůměrnou podívanou jedná. Dal bych dvě a půl hvězdičky, ale to nejde... ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Jennifer Westfieldt je dosť svojská osôbka, priznávam, že niekedy Vás môžu tie jej umelé úsmevy vytáčať do nepríčetna, ale ako celok sú Friends with kids zábavnou komédiou, kde Vám najprirodzenejší a najvtipnejší prídu Maya Rudolph a Chris O´Dowd - typický párik, ktorý určite nájdete aj vo Vašom okolí. Myslím, že Jennifer vykreslila všetky postavy a vystihla viaceré pohľady na vzťahy, deti a domácnosť dosť dobre. ()

Reklama

janeke 

všechny recenze uživatele

iba ďalšia nepravdivá hovadina, erbový príklad middle class gýča, ktorý má "pohladiť po duši" vyhorených a unavených tesne pred štyridsiatkou. Tešila som sa na Kristen Wiig, napokon bol najpozeratelňejší Chris O'Dowd. Tieto malé rodinné komédie mám rada, no pokiaľ neukazujú veci tak ako naozaj sú, a radšej sa povaľujú v osvedčených schémach, tak sú zbytočné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pár hercov z DÁMSKEJ JAZDY (Bridesmaids) si zahralo v celku príjemnom filme zo života. Tému mladých ľudí, ktorým zmení dieťa život veľmi podobne spracoval ŽIVOT JE TAKÝ (Pod jednu strechou). Friends with Kids je súdržnejší a menej klišovitý, lenže nemá nejaké extra vtipné či vyslovene originálne scény. Pozerá sa na to dobre, romantika i dialógy sú uveriteľné... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Konverzačka - mix břitkého humoru, kterému "fuck" není cizí, jednoduché romantiky a příběhu, který má v sobě víc hlobky než se zdá, a přestože jsem se někde za půlkou díval, kolik zbývá do konce, poslední třetina mě dokázala připoutat k monitoru. 6 přátel - 2+2+1+1; 2+2 mají děti, 1+1 vidí, jaký to má dopad na jejich vztah a život, a tak se rozhodnout mít děti spolu, a až pak si najít partnery, protože to tak bude jednodušší. Film ukazuje, jak to asi může fungovat. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno