Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami filmu Krycí jméno U.N.C.L.E., zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo (Cavill) a agent KGB Kuryakin (Hammer). Oba agenti jsou nuceni odložit dlouholeté nepřátelství a spolupracovat na společném úkolu překazit plány tajemné mezinárodní zločinecké organizace, která chce šířením jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil ve světě. Dvojice agentů má k dispozici jediné vodítko – dceru zmizelého německého vědce, která je klíčem k proniknutí do zločinecké organizace. Musí závodit s časem, aby vědce našli a zabránili celosvětové katastrofě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (877)

Davies182 

všechny recenze uživatele

A vy byste snad někdy v životě na ČSFD otevřeně napsali, že asi tak nějak přestáváte číst MovieZone, páč jste kvůli tamějším recenzím už třikrát za posledního půl roku nevyrazili do kina na ve skutečnosti zatraceně našláplé hollywoodské pecky, hm? No já si myslim! Tak ticho. [zdravím KarlaR, nějak jsem se vymluvit musel, v létě nebyl čas] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $45,445,109Tržby Celosvetovo $109,845,109Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,612,454Tržby za predaj DVD v USA $4,916,748 ║ uvoľnená oddychovka v štýle starých bondoviek, príbehovo taká jednoduchšia osnova ale zas Guy Ritchie dokáže vizuálne ohromiť a využívať každý detail pre jemu vlastnú vtipnosť na hrane /videl v kine: 80%/ ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ritchieho kariéru bych rozparceloval na období před a po Trosečnících (není bez zajímavosti, že předěl mezi těmito érami se nápadně shoduje s okamžikem, kdy mu Madonna poprvé šáhla na Guye Juniora). Zatímco v tom prvním svou hravou a exhibiční formu používal jen jako doplňující element k vymazlené story plné kultovních postav, v tom druhém se jejím prostřednictvím snaží zakrýt, že o vymazlenou story a kultovní postavy už léta ani nezavadil. Postrádám u něj to nadšené srdce z Lock, Stock and Two Smoking Barrels i rozvernou duši Snatch. Vlastně někdy od Sherlocka mi připadá, že točí jen proto, že Má potřebuje nový karavan.. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie opět předvádí svůj osobitý talent a přináší výbornou podívanou. Neustále se škádlící hlavní dvojice zaujme hned po pár záběrech a jejich charismatický styl jednoduchého, leč účinného humoru, skvěle provází celým snímkem. Hrdinové jsou navíc zasazeni do opravdu živého a vizuálně poutavého prostředí, podporující atraktivní příběh a zápletku. Výborný soundtrack už jen umocňuje pozitivní pocit z filmu a zkvalitňuje už tak skvělou atmosféru. [80%] | Kino ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem hrozně rád, že Guy Ritchie dostal do ruky scénář špionážní grotesky. Říkám záměrně grotesky, protože ono to tak opravdu působí. Rozhodně více mi to k tomuhle filmu sedí, jak pojem komedie. Zároveň mě ale strašně mrzí, že mě film nebavil na tolik, na kolik bych si já přál. Tři hvězdy jsem tady po shlédnutí filmu dával opravdu nerad. Film má totiž super scény, které Guy Ritchie prostě umí. To, že Guy Ritchie film dělá spíš na efekt, ale vyprávění příběhu mu moc nejde, je sice fakt, ale na druhou stranu díky tomu vytvořil suprovou retro atmosféru a celou řadu skvělých akčních scén (závěrečná akční scéna nebo scéna na základně u moře). Holt musíte ustát to, že příběhově je to někde na dně Orlické přehrady. A Henry Cavill a Armie Hammer tomu taky vysloveně nepomůžou. K jejich postavám jsem se vysloveně prokousával, nicméně mám pocit, že na po druhé už by to bylo určitě lepší, čímž netvrdím, že tomuhle filmu v budoucnu nedám druhou šanci a třeba názor nezměním. Když už nic jiného, tak naprosto úžasná Alicia Vikander měla charismatu, že s ním zacelila přebytečné rány. Takže když už nic jiného, alespoň na ní jsem koukal vysloveně s radostí. Tak, jako dlouho na nikoho jiného ve filmu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (21)

Související novinky

Ritchie chystá novou gangsterku

Ritchie chystá novou gangsterku

05.05.2018

Guy Ritchie se v roce 2009 přesunul od gangsterek k blockbusterům. Po dvou dílech Sherlocka Holmese se vrhnul na Krycí jméno U.N.C.L.E. a loni mu propadnul Král Artuš, na kterého příští rok naváže… (více)

Guy Ritchie chystá Aladina

Guy Ritchie chystá Aladina

12.10.2016

U Disneyho zabodovali s hranou Popelkou i Knihou džunglí a příští rok dostaneme Krásku a zvíře. K tomu se chystají předělávky Mulan, Dumba nebo Lvího krále a teď se celovečerního kříšení dočká i… (více)

Alicia Vikander je nová Lara Croft

Alicia Vikander je nová Lara Croft

29.04.2016

Snad žádná herečka za sebou nemá lepší rok než Alicia Vikander. Švédská kráska zazářila v retru Krycí jméno U.N.C.L.E., ve sci-fi Ex Machina i v dramatu Dánská dívka, za které nakonec vyhrála Oscara.… (více)

Superman nebude britským špiónem

Superman nebude britským špiónem

30.05.2015

Na začátku tohoto týdne opustil scenárista a režisér Cary Fukunaga (Temný případ) novou adaptaci románu To od Stephena Kinga (Osvícení). Do natáčení zbývaly tři týdny a studio New Line Cinema stále… (více)

Reklama

Reklama