Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Co dodat k mému hodnocení… Miluju hity let minulých (škoda, že dnes stačí písničku prohnat v pár softwarech na úpravu hudby a hned máte hit), miluju, když v komedii je minimum fekálního humoru a zřejmě i miluju tenhle film! Take Me Home Tonight je film, na který jsem se těšil strašně dlouho… vlastně už od chvíle, kdy jsem poprvé, zcela náhodou, zhlédl trailer. A od té doby jsem tento trailer viděl asi stokrát a písničku, podle které vznikl název pro tento film a která dokonce i hraje v onom traileru (Eddie Money - Take Me Home Tonight) znám už dávno nazpaměť. Je škoda, že nezazněla ve filmu, ale jelikož tam hrály jiné pecky, ani mi to nevadilo. Jinak možná tohle není komedie, u které byste se váleli smíchy (ale párkrát jsem se opravdu od plic zasmál), ale má něco do sebe. Nevím přesně co, ale sedí mi k tomu popis "feel good movie". Celou dobu jsem totiž uvažoval o čtyřech hvězdách, ale v posledních minutách této pohodovky jsem si uvědomil, že prakticky nemám žádné výčitky či připomínky. A to se mi u filmu stane málokdy. Takže za mě plný počet pro tuto pohodovou komedii. Tuhle noc jsem určitě nezažil naposled, to vám povídám! 100 %. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Pokud si pamatuju, tak trailer horlivě lákal na ujetou komedii o klukovi, co se snaží ulovit největší kočku z jeho bývalé střední. Akorát, že ve skutečnosti má Take me home tonight blíže k dramatu než ke komedii. Postavy samozřejmě páchají různé šílenosti, ale rozhodně jich není tolik, aby definovaly celý film. Celý příběh je hlavně založený na sešlosti bývalých spolužáků, kteří se nemůžou rozhodnout, co dál se životem. Zasazení do 80. let je ale tak trochu zbytečné, protože mimo kostýmů a reklamy na Appetite for Destruction mi je tu nic pořádně nepřipomělo a přitom to mělo takový potenciál. Celý film by se tak klidně mohl odehrávat v roce 2011 a výsledek by byl stejný. To se samozřejmě netýká soundtracku, který je jednou z nejlepších věcí na celém filmu. Spokojených 6/10. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Život je život, tak s ním sakra něco dělejte! A kašlat na to, že jste totální lůzři a společnost vás nenávidí. Chcete si jen užívat nebo s sebou něco dělat? Tak s chutí do toho! Výborná čtveřice, kterou vidíte nahoře na plakátu, kokain, párty, velká železná koule a uchu lahodící soundtrack. Jo a taky pohodičkáááá... 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)
  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama