Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Reklama nové desky Beastie Boys ( HOT SAUCE COMMITTEE PART 2. ) prostřednictvím kratšího filmu je výborný nápad. Zábavná zhovadilost třech kaličů (členové BB), kteří potkají sami sebe z budoucna a dají proti sobě battle. Zhoubnou zhovadilost ale ze sebe nedostanou ani jako staří oldschooleři. Kdo bude více cool ( nebo-li vůl ) se dozvíte po shlédnutí. Film bych uvítal klidně jako celovečerní počin. Kde jinde uvidíte rapovat Froda :-) ? ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Zajímavý hudebně-filmařský pokus. Beastie Boys moc neznám ale jejich klip Fight For Your Right je pořádná nálož. Tento krátký "Revisited" je bohužel slabší. Možná svoji délkou, možná nedotaženým konceptem, celkově bylo zajímavých cca 10 minut. Malé plus je za tu spoustu herců, co se tam mihnou. ()

Reklama

exhoubus 

všechny recenze uživatele

Pořádně povedená blbost. Beastie Boys jsem nikdy neposlouchal, ale tenhle klip včetně hudby se jim opravdu povedl. Vlastně ani nemůžu říct, která část se mi líbila nejvíc, všechny byly stejně dobrý. Před zhlédnutím tohoto filmu doporučuji vidět i původní videoklip (You Gotta) Fight For Your Right (To Party), na který film navazuje. ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem čekal víc. Lehkou nelogičnost bych odpustil, kdyby mě to alespoň nějak zvlášť bavilo. Cca v půlce to začlo být celkem zajímavé a očekával jsem nějakou zajímavou pointu, místo toho jsem ale dostal - pro někoho možná vtipný - závěr, který ve mě vyvolal ten pocit trapnosti jaký mívám, když mě někdo přemluví abych s ním sledoval nějakou přiblblou komedii. Tenhle druh humoru zkrátka nemusím. Zpočátku jsem to viděl na 3*, slušný konec to mohl vytáhnout na 4*, ale místo toho to stáhnul na 2*. ()

Mr_Ewil 

všechny recenze uživatele

Nemám moc v oblibě rap a toto mě tedy také moc nenadchlo. Ze začátku se film jevil jako neskutečná hovadina, poté mě to začalo trošku bavit, že by bylo polepšení hl. hrdinů? Kdepak!! Závěrečná nechutná scéna mě opravdu namíchla. Větší hovadinu vážně vymyslet nemohli. Nebýt hereckého obsazení a některých vizuálních efektů hodnotil bych podstatně hůře. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama