Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (119)

montel 

všechny recenze uživatele

Dokumentární snímek o vítězství podceňovaného českého týmu na hokejovém mistrovství světa v Německu 2010...60 minut sestřihů a rozhovorů z hokejového šampionátu, které sledovali milióny lidí a já nebyl samozřejmě vyjímkou. Sport, který miluju, ale který raději hraju a sleduju živě. Proto nedávám plný počet, ale i tak je tento dokument příjemnou vzpomínkou na nejkrásnější pocity a zážitky. 75% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VŠECHNO NA SVĚTĚ JE MOŽNÝ, ŽE POKUD DO TOHO DÁŠ SRDCE, VŮLI, BOJOVNOST, TAK I Z PODCEŇOVANÝHO MUŽSTVA MŮŽOU SE STÁT ZLATÍ HOŠI". Čím jiným se nabudit, než tímto skvělým dokumentem mapujícím nejpřekvapivější, ale o to krásnější a intenzivnější cestu za zlatem na MS 2010. Pro mě po Naganu nejcenější titul a Jardova moudrá slova, která snad zítra znovu ožijí......takže VZHŮRU na Kanadu, vše je možné!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-film. Pro mě je Mistrovství světa v ledním hokeji 2010 v Německu, ten nejúspěšnější a nejemociálnější sportovní zážitek, který jsem kdy mohl zažít. Jelikož jsem ročník 95, tak si Nagano mohu pamatovat jako tříleté děcko, ale díky mé paměti si samozřejmě na zlatý olympijský turnaj vůbec nevzpomínám. MS 2010 jsem prožíval každičkým zápasem. Abych byl upřímný, tak po neúspěchu s Nory a následně se Švýcary jsem trošku ztrácel naději v český tým, ale následný, úspěšný zápas s Kanadou, ve kterém jsme bojovali o to, aby jsme se vůbec dostali do čtvrtfinále mezi nejlepší osmičku jsem už věděl, že mi na ty medaile máme. Po infarktovém čtvrtfinále s Finy a následně semifinále se Švédy, mimochodem Rachna Kachna, toto letělo, chybíte nám hoši :( ...se tým, kterému nikdo nevěřil a který byl na pokraji potupnému nepostoupení do Play Off, dostal až do velkého finále s Rusy, které upřímně a od srdce nenávidím. Nebudu rozebírat postup celého zápasu, ale podotknu to, že finále MS 2010 byl pro mě ten nejlepší u televize strávený hokejový zážitek. Hlavně poslední 3 minuty zápasu, ve kterých jsem ani nedutal, při nepochopitelné přesilovce 6 na 3. Takovou přesilovku jsem v přímých přenosech hokejových utkání nikdy neviděl a velkou zásluhu na naší zlaté cestě za titulem má samozřejmě Tomáš Vokoun, kterého s velkým nepochopením nezvolili jako nejlepšího brankáře turnaje. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Byl to můj úplně první turnaj, který jsem sledoval (ve svých 10) a prožíval jsem ho od samého začátku až do posledních zlatých vteřin finále. Neskutečné, co dokázal tento tým, a pro mě je to nezapomenutelný zážitek plný skvělých momentů, na které vždycky rád vzpomínám. Rachůnek, Marek, Jágr, Rolinek, Vokoun, Koukal, Klepiš a všichni ostatní jako jeden tým v jedné nádherné pohádce. A samozřejmě skvělý Záruba! Bohužel, stejně jako jsem brečel radostí z titulu mistrů světa, jsem o necelý rok a půl později brečel smutkem z nešťastné události v Jaroslavli. Tak ať tento dokument slouží chlapcům jako památka v hokejovém nebi. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o největším hokejovém zázraku všech dob. Během sledování mi sem tam ukáply slzy štěstí, ale i smutku za Marka a Rachůnka. Jarda Jágr by mohl o hokeji psát knihy a vyučovat ho, jen ukázal proč je nejlepším hokejistou světa. Všichni mluvili rozumně a závěrečná historka o Jirkovi Novotném neměla chybu. Bylo opravdu krásné si znovu připomenout tento okamžik, navždy zapsán zlatým písmem v mé hlavě, i v době kdy hokej prožívá nejčernější dny své historie. Nikdy nezapomenu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama