Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow už není "fucking geek", ale ocitá se "between labeles", přičemž tuto svou pozici reflektuje ve svém posledním, zatím nejlepším filmu. A co je hlavní, našel Amy - a nevzdal se přitom popkulturních narážek, které poprvé začlenil do vyprávění natolik důsledně, že ho ve zlomových momentech organizují a posunují dál. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo. Pribehove naprosto jednoduchy, proste dva ctyricatnici s detma, co resi kazdodenni problemy. Jenze Rudd i Mann jsou naprosto skvely, vedlejsi postavy se taky povedly, pro nejaky fuck nebo uchylarnu se nejde daleko a ze sebe obycejnejsi situace se dari vytriskat nejakej for. Skoda typickyho problemu Apatowovo filmu, naprosto premrsteny delky, posledni rozhadane udobrovaci pulhodinka uz je krapet navic a srazi maximalni hodnoceni na slusny 4*. Fakt jsem se bavil. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Apatow napočtvrté a zase to samé. Půvabné Leslie Mann se dostalo prostoru, ve kterém by se podařilo pohodlně posadit i dvěma buvolům a půlce zebry, té přední samozřejmě. Až si člověk říká, jak z něčeho tak půvabného může po otevření úst vytrysknout tak vydatný proud sraček. Její hlas si to štráduje po nesmírně dráždivé zvukové frekvenci, která tvrdě znásilňuje divákovy ušní bubínky, a její herecký projev je ve výsledku bolestivější než škrábání se na koulích elektrickým bodcem na dobytek. No, umlčel bych tu rozkošnou flundru jedním dobře mířeným úderem penisu. Přes obličej. Každopádně typický Apatow - lehce přepálená stopáž, hromada dialogů, nespočet FUCKů a pár příjemných popkulturních mrknutích. Nač zapírat, opět mi držka zůstávala zkroucená ve stupidním úsměvu, až jsem za sebe styděl a zapochyboval o úrovni svého smyslu pro humor. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda až mě bude čtyřicet let, přede mnou bude Megan Fox v bikinách a moje ženská řekne, že se o mně nebojí, protože bych nevěděl co s ní, tak seberu bágl a odlítám na Samutru rajtovat s domorodcema kolem ohně, protože takovejhle názor na mě je horší než členství v KSČM a v ODS dohromady. Ve filmu je spousty věcí, které mě přišli docela realný, ať už dialogy nebo některé scény i když třeba přerušená kuřba byl extrém, tohle mě zařídit nějakej fagan, tak jde do minuty do věčnejch lovišť za Vinnetouem. Celkově se jedná o překvapivě přijatelně procmrdlou zábavu, romantiku a reálku. ()

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Apatow natočil po výborných Funny People "jen" lehce nadprůměrnou komedii, která sice poskytuje příjemně nenáročnou zábavu, ale bohužel trpí mnohými nedostatky, z nichž nejzásadnějšími jsou nepřesvědčivé herecké výkony (především dětí) a značná klišovitost příběhu. Trochu zbytečný film, který Apatowovu tvorbu nikam neposouvá, ale zůstává koukatelný. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Vo filme si zahrala aj štvorica hokejistov z NHL - Scott Hartnel, Matt Carle, James Van Riemsdyk a Ian Laperie, ktorý podával protézu Megan Fox (Desi). (Shakers)
  • Po hádce se Charlotte (Iris Apatow) u snídaně zeptá, proč nikdo nemluví. Pete (Paul Rudd) jí odpoví, že jsou to „zvuky ticha", což je narážka na „Sounds of Silence", jeden z nejslavnějších hitů dvojice Simon & Garfunkel, o kterých v předchozí scéně oba hlavní představitelé mluví. (_Irbe_)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama