Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 99 h 8 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(273)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

teplic 

všechny recenze uživatele

Nenásilný humor, situácie, ktoré radi vylezú zo zabehnutých schém, živé dynamické charaktery. Presne to, čo chceli byť Simpsonsovia, keby sa z nich v priebehu päťdesiatich či koľkých sérií nestala nevtipná pičovina, dosť zle kopírujúca Family Guy (ktorý je vraj obšľahnutý zo Simpsňov haha), ktorá už len z posledných síl dojí keš a ide jej to lebo ľudia sú nostalgickí. A Burgre modré, lebo diváci sú už príliš rozmaznaní Sauf Parkom, Grifinami, Simsnami, Futuramsami a pod., preto tak zľe. A nekukajte to s dabingom, kurva. Pche. ()

Nyanka 

všechny recenze uživatele

To je tak trapný a suchý, až to je prostě super. Všechno samozřejmě zachraňuje Tina se svojí nebetyčnou drzostí, která nejde nikdy překřičet. Nebudu srovnávat s jinejma animákama, páč to prostě nejde. Doporučuji nehodnotit po prvních pár dílech, ale po celý první sérii. Pak si snad určitě Boba s jehou rodinkou prostě oblíbíte. Těším se na další série. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie sú to Simpsonovci ani Family Guy či Futurama ale prvé časti boli celkom slušné. Má to svoje čaro aj zopár podarených a hlavne originálnych gagov. Animácie majú taktiež svojský štýl , ale mne oku neulahodili. Najlepšia postava nie je hlava rodiny ani ale malá Louise. Jej morbídne zvrátené vtípky okolo puberty sú jediné vtipy pri ktorých sa človek pousmeje.(teda aspoň ja ktorému takéto narážky pripadajú smiešne) ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka do sbírky, aneb kdo má rád Femily Gáje, ten si zamiluje dozajista i tuhle bandu úchylů, převlečených za "rodinu". Jsem ze srdce rád, že jsem vyrůstal na inteligentním humoru Simpsonových a ne na toaletních vtípcích animáků let současných. Pámbů s náma, nevím zda chci žít ve světe, kde tolik lidí dokáže dát 4 a 5 hvězdiček... ()

Kiisaki 

všechny recenze uživatele

Seriál Bob's Burgers bohužel vyvolává hodně špatný první dojem. Animace je celkem ošklivá, spoustu ženských postav dabují nehezké mužské hlasy a humor několika prvních dílů je tak trošku primitivní. Chápu proto, že to spousta lidí se seriálem vzdala. O tom, že se ovšem Bobova povedená rodinka postupně rozjede, svědčí i dost značný rozdíl v hodnocení zde (61%) a na IMDB (8.1). Já musím hodnotit plným počtem hvězdiček jednak proto, že mi postavy celkem přirostly k srdci, a především díky úžasným hláškám, které v seriálu padají jedna za druhou. ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)
  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama