Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trpezlivy divák. Snažím sa, ale tu už mi ta trpezlivost došla. Každý další Sandlerov film je horší a horší. Absolutna absencia humoru, za to však nabitý nechutnými a oplzlými rádoby vtipnými scénami. Velkost jeho fanklubu je desivá, pretože ak je toto umenie, ktore baví tolko ludi, tak sme vážne už totálne v prdeli... ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ajdam Sandler spolu s Vanilkovou Zmrkou, divně hrajícím Andy Sambergem s vyšinutým Milou Ventimigliou. Pokud se Vám tato věta zdá poněkud zneklidňující, tak má te pravdu!!! Možná, vskutku jenom možná dobrý nápad David Caspe někde zavětřil, ale pak se z toho stala slátanina jako ze všeho, co nám poslední léta Sandler servíruje. Je neuvěřitelné, že mu to stále prochází. Zdá se, že je ve své céčkové formě Adam Sandler opravdu nezastavitelný... ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa výborná záležitosť. Nadupaný soundtrack - kultové auto Rush, ušušlaný Sandler, sympatický Samberg, neuveriteľne krásna Eva Amurri Martino a Leighton Meester a konečne trochu netradičný príbeh stupídnej komédie s tvárou jedného z najnenávidenejších hercov súčasnosti. Je to hlúpe a prvoplánové, ale má to našlapané tempo, svojou stupiditou je to prvýkrát sympatické, takže sa nejedná o také strašné utrpenie ako Jack a Jill a koniec je epický. A úprimne mať Vanillu Icea za najlepšieho kamaráta je predsa len nadčasové. Osobne mám Sandlerové filmy rád a len málokedy sa nájde film, ktorý by mi vyslovene vadil. That´s My boy má veľmi peknú dramatizáciu, dobre mierené vtipy a kňaza v podaní Jamesa Caana, ktorý mláti ľudí ako zmyslov zbavený. Pre mňa ďalší zárez do sekcie guilty pleasure. Výborne som sa bavil a to že tam zaznel Van Halen je len čerešničkou na torte. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)

Reklama

Reklama