Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Bezmála hodinu a půl dlouhý film pojednávající o týmu zásahové jednotky S.W.A.T. hodnotím průměrně. Akce nebyla špatná, ačkoliv dost nepravdivá, např. že při zásazích moc nespolupracovali a chodili výhradně jen v jednom mužstvu, žadných 20 lidí, ale nějakých 5 a nic víc, mi přislo divné. Na druhou stranu mám rád filmy s touto tématikou a zásahy mě docela bavily. I přes, dalo by se říci neznámé obsazení u mě S.W.A.T. úplně nepropadl, i když kvalita tohoto díla nebyla kdovíjaká, dávám 60% - tři hvězdy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jak jsem se sem kdysi dostal, ale na to, jak šíleně je rádoby pokračování S.W.A.T.U. z roku 2003 nevýrazné a globálně shozené, mě nijak neurazilo a uteklo hlavně zásluhou pokratší stopáže velmi svižně. Vůbec si nepamatuju roli Esposita, což je vůči mé oblíbenosti jeho hraní z Revoluce, OUAT či Maze Runneru velká škoda. S Machtem jsem se kromě jeho zdejší hlavní roličky setkal prozatím jen v Suits, kde jsem se ale možná na ještě velmi dlouhou dobu zasekl na pilotním díle. Hlavním faktem je, že zde mi nevadil a film potahal správným směrem. ()

Reklama

DK.Lukas 

všechny recenze uživatele

Po S.W.A.T. (2003) jsem čekal nějakou pořádnou akci a ta tu jakš takš byla. Scénář taky ušel sice žádná sláva ale trochu té akce se dostavilo... Bohužel zbytek bída s nouzí žádné velké napětí ani drama směr děje dopředu odhadnutelný a vrchol všeho je marno-trapnost herců kteří hrají naprosto bez emocí. Viz závěrečná scéna kdy odváží mrtvého člena komanda a následuje dialog jestli prý zůstane a on že ne a pak se směje a velitel se ještě ptá na nějakou autorizaci u mrtvoly kterou nakládají to je tedy vrchol hereckého emočního projevu :-D... 2** protože odpad dávám tele-novelám a USA dívčím slátaninám :-D a na 1* to zase nebylo řadit to mezi superstar, walker texas, OVRZ atd... zase taková tragédie to nebyla. Ale jedou stačilo a dost víc krát to nechci vidět... ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Drobné filmové zpestření pro fanoušky PC herní serie Rainbow Six a SWAT. Využití atraktivního koloritu práce speciální jednotky do podoby nezajímavého děje a zápletky. Setkáme se tradičně s výcvikem, se členy týmu a jejich specializací, samotným zásahem proti nepříteli v terénu a záchranou rukojmích. Režie a kamery se snaží vše celé všelijak atraktivně nasnímat (first-person shooting, sledování dráhy letu střely) a v tomhle se jim to daří. Děj se potácí mezi pracovními problémy týmu, velitele a hlavního padoucha. Bohužel všechny postavy jsou natolik nesympatické, že je vám jedno jestli se dožijí konce směny. Práce SWATu je zde taky podivně prezentována a bohužel ani moc nenahlédneme do výzbroje a speciálních vychytávek, kterými táhle zvláštní jednotka disponuje. Každopádně jako video titul z prostředí speciální jednotky, šmrncnutý televizně pojatým příběhem lze tento film statečně shlédnout. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama