Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (723)

verbal 

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od Netflusu než neomarxistickou rychlomrdku nebo retardovanou rychlomrdku, že! Po velkohubém PR (Public Retardation) jsem se těšil na originální, temný špionážní napínač a dostal OPĚT Rudé varování, tedy klišovitou, sterilní, nenápaditou a tisíckrát omletou pičoidní blamáž, navozující stejný pocit, jako když se napajcujete dvěma viagrami, načež vám figurantka oznámí, že má krámy a bolí ji hlava. Čili po něčem takovém nezbývá, než rychle stahovat předkožku nebo jiný film, abyste alespoň trochu eliminovali ty přetlaky. Blamáž, kterou sice tentokrát namísto gumových primadon osadili opravdovými a sympatickými herci, ty však ihned dokonale vymazali přitrouble vyčpělým dějem, zcela nevhodnými kokotmediálními vsuvkami pro mentálně zaostávající smíšky, degenerativními instakudrlinami, levně, neumětelsky až hnusně natočenými souboji, a především odporným a chaotickým digitálním mrdníkem v akčních scénách, uplácaným pravděpodobně scénickou uklízečkou v demoverzi Sony Vegas 1999. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Už som sa neraz vyjadril, že ma takéto primitívne námety doslova urážajú. V živote by ma nenapadlo, že môj dvojník a lacná kópia v jednom, Ryan Gosling, bude účinkovať v takejto retardovanej, tupej kokotine, ktorá od úvodu nevie, ako sa má vlastne prezentovať. Chce byť serióznou záležitosťou, alebo ide o komédiu? Lebo pozerať sa na Evansa s tým svojím “knírom”, ktorý budí dojem inšpektora Gadgeta, je fakt solídna ostuda. Nedá sa nato pozerať. Toto rozhodne nie je ani zábavné, ani premyslené, toto je momentálna klasika od Netflixu, kde treba najebať to “najlepšie” čo je v podobe hereckého obsadenia dostupné, pričom duša filmu, emócia, KVALITA, ide absolútne stranou. Jedným slovom - preplatená GRCANICA a sa čudujem komukoľvek, kto tomuto tlieska. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Willy Fog by Ryanovi mohl tak leda dělat kufr, protože ten byl kromě mojí ložnice za ty dvě hodiny snad všude... Přes všechnu snahu dosáhnout maximálního efektu je pro mě ovšem Gray Man na stejný úrovni jako konstatování Billyho Boba, že v Praze žijou tři miliony lidí. Ty vole, tři miliony Pražáků, no to už by vážně bylo trochu moc... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Překrásná akce v čele s chuděrou tramvají, civilní Gosling i maniakální Evans ve zdánlivě starosvětské špionážní jízdě - která ale selhává ve scénáři tak moc, že jsem nechtěl věřit jménům autorů. Tohle že je od těch samých psavců, kteří dokázali v Avengers chytře, zábavně i dojemně poskládat řadu setkání charakterů z různých konců vesmíru? Není možná. Na druhou stranu by to vysvětlovalo, proč se řadoví agenti (toho času navíc pod dohledem) během pár minut přesouvají z jednoho konce světa na druhý. Škoda, zábava je to příjemně bezuzdná a ryze popcornová, ale nepříjemně často stejnou měrou hloupá. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi, že je The Gray Man zoufale neoriginální a scénář je přehlídkou klišé a logických lapsů. Stejně tak mě nijak nepohoršuje, že Netflix vyhodil za víkendovou výplň na streamu 200 mega. Je mi však trochu smutno z toho, že si všichni zúčastnění prostě přišli pro velikánskou výplatní pásku a akčňák natočili bez jakékoliv vášně a srdíčka. Jasně, Praha je výborná a akční sekvence z hlavního města vás pobaví. Ani během ní sem však neměl pocit, že by Russoovi nějak riskovali a chtěli být alespoň u Vltavy výjimeční. Co postavy? Předobrazy jako Wick, Hunt, Bourne nebo dokonce Bond měli a mají svůj ksicht, ale Šestka v podání Goslinga je podivná kombinace všech zmíněných, okořeněná špetkou humoru à la klidnější Ryan Reynolds. Zbytek, v čele s neomaleným Evansem a znovu sympatickou Anou de Armas, neurazí, ale ani nenadchne. Což vlastně platí o celém filmu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Pohřeb na začátku filmu se odehrává v Baku, avšak je točen na Národním památníku na Vítkově, pod sochou Jana Žižky. (Karlosik_4)
  • V čase 1:16:01 si můžeme všimnout, že na tramvaji chybí horní pochozí plocha. (DJMaroko)
  • V českém dabingu můžeme v čase 1:13:19 zaslechnout narážku na další Goslingův film (Barbie 2023,): „Deset mega tomu, kdo dokáže Kenovi poslat kulku mezi oči.“ (DJMaroko)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama