Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

TheDon 

všechny recenze uživatele

V obsahu stojí " s extrémně vtipnými momenty" . Připomíná mi to americký komedie " nejlepší komedie všech dob" podle časopisu Otylý dívák apod. Tak jsem si to s velkým sebezapřením pustil, aniž bych viděl trailer a byl jsem docela příjemně překvapenej, kolik mých oblíbenců v tom hraje. No a v neposlední řadě tím, že to sice nebylo extrémně vtipný, ale spíš jen občas mile vtipný. Zběsilá fetka Paul, US Begbie, nebo Frodo The Úchyl a mumiolog Elvis Fraser utvořili nápaditej propletenec třech příběhů, kterej dokázal udržet moji pozornost až do konce, aniž by nudil. Bavilo mě to tak na slabší čtyři. P.S: Poslední film v mým životě, kterej jsem si pustil dabovanej. Vypadá to, že začíná znovu éra, kdy na VHS daboval všechno ten stejnej týpek. Tady dostal prostor pro úvodní slovo a tři nebo čtyři rozdílný postavy, což mě nehorázně sere. Protože jeho hlas je mi neuvěřitelně nepříjemnej. Kdybych věděl jak se jmenuje, okamžitě letí do TOP 5 mýho hatelistu. Český dabing jde nenávratně do prdele. Howg. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kromě několika debilních postav to nabízí – vlastně už téměř nic. Něco tak prázdného, ale tvářícího se hrozně sebevědomě jsem dlouho neviděl. Snaha přiblížit se Guyi Ritchiemu nebo snad i Tarantinovi je patrná, ovšem dějová prázdnota a vyčpělost jsou cítit na míle daleko. Alespoň trochu zajímavou se jeví prostřední povídka o znovunalezené manželce, tedy do té doby, než se všichni začnou chovat jak po nepovedeném neurochirurgickém zákroku. Samotná zastavárna žádnou stěžejní roli nehraje, mohla to být třeba pumpa, „zápletce“ by to nijak neublížilo. Ostatně to platí i s připitomnělou rivalitou mezi dvěma holičstvími. Propojení jednotlivých historek je nezajímavé a pro samotný děj nijak přínosné. Herecké obsazení je možná pestré, ale nikdo nedostane dostatek prostoru, aby se předvedl. Humor jsem nenašel, sorry. Jedna prázdná scéna střídá druhou, stejně zoufale nevtipnou. A opravdu v kreslených storyboardech vidí někdo něco rafinovaného nebo objevného? Je to stejně o ničem, jako zbytek tohohle průšvihu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Tarantina, trocha Ritchieho a hodně Kramera. Ten si částečně vzpomněl na Zběsilý útěk a namíchal brutální černou komedii s notnou dávkou akce a solidní porcí krve. Jednotlivý linie, jejichž nitky se sbíhaly v zastavárně Vincka D´Onofria a Chia McBridea, se mi líbily bez výjimky a to nejen díky tomu, že při jejich tvorbě někdo přemejšlel, ale taky kvůli hercům Ti byli parádní. Fraser jako falešnej Elvis? Proč ne? Walker s Rankinem coby dvojice nacistickejch smažek neměli chybu. A co Dillon prováděl s Woodem? Na závěr jsem si zakrákoral Amazing Grace a teď si můžu jít lehnout s přiblblym úsměvem, kterej mívam po lehce nadprůměrnym sexu. 95% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film zlozeny z troch poviedok, ktore nemaju prakticky vôbec ziadnu spojitost. Je tu evidentna inspiracia Tarantinovkami a filmami Guya Ritchieho, ale Pawn Shop Chronicles postrada dejovu prepracovanost a hlavne zabavnost svojich predobrazov. Par zaujimavyh sialenych napadov sa tu objavi, ale film ako celok nie je prilis vtipny. Predosly Kramerov pokus o tento typ filmu - Running Scared dopadol ovela lepsie. 4/10. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama