Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show s koňskou dávkou humoru od mistrů zábavy. (TV Prima)

Recenze (40)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný bohužel nedokázal vystoupit ze svého stínu a tím postupně upadala i kvalita jeho pořadů. To co bylo vtipné v devadesátých letech, už se bohužel minulo účinkem, navíc začal opakovat stále stejné historky a to už prostě nebaví. Takže v tomto případě se už ani nedivím, že tohle hraničí s ODPADEM…Tu jednu dávám z lítosti nad jeho momentálním stavem… ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Musím dát za snahu jednu hvězdu, protože některý vtípek, historka, nebo host je mi sympatický... Nemůžu však sledovat pořady s umělým smíchem a asi bych se před lidstvem hodně styděl, kdybych musel někdy v takovém pořadu vystupovat. Finanční odměna je jediné, co účinkující motivuje k vystupování v Trampotách . Lituji pana Labudy... Lituji diváků, kteří na to chodí do divadla... ()

Reklama

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Návrat spocenýho dinosaura, prskající jednu hovadinu za druhou... A aby toho nebylo málo, sekundujou mu v tom další podobný individua jménem Zounar a Kubec, jenž si "hrajou" na nějaký 4% tetky... Stačilo mi 5 minut a už jsem málem otvíral okno a posílal z něj televizi, která za to vlastně ani nemůže. Ještě, že jsem neviděl všechny ty trosky, který tam ještě účinkujou (Holubová, Pomeje a spol.), to už bych asi dneska papal kašičku v Bohnicích... Katastrofa!! ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé tohle je zlé. Veškerá odpadlá svoloč z Novy přešla na primu a udělala tento skandál zvaný Trampoty. Spocený outsider se vrátil a je to ještě horší než tehdá na Nově. Akorát zrovna sleduji díl o sexu, a jen se bavím zhnuseným pohledem své drahé polovičky. Už po třetí padl dotaz - "Co je tohle za sračku?" Zrovinka jsem dokoukal vystoupení K. Brožové, kde playback bil do očí, až to bylo smutné a trapné. Holt Prima jde do háje a dobře jí tak, když si tam pustí levné herce, kteří se snaží dělat srandu, která je spíš ubohá trapnost, na kterou se dá koukat jedině po 20 pivech a 10 panáků vodky... A možná ani po tom by to nesmírně ožralému člověku nepřišlo vtipné :/ Takže -> vidím to teď poprvé a je mi z toho na blití - nekoukejte na to, jinak si ukroutíte hlavu naprostým nepochopením, jak je vůbec možné natočit takovou (bez prominutí) sračku! Bože a ten nahranej smích... maj gááááááááááát ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Dám vám hádanku, děti. Potí se, je silně při těle a je zoufale nevtipný. Kdože to je? Ach ano, pan Novotný, ten upocený šprýmař z Novy. Teda pardon, teď už z Primy, ale tak ono je to stejně jedno. Křísit nějaký lidový humor v podaní neblaze známého "baviče" (to slovo jsem si nevymyslel!) se svým tradičním kapesníkem, který měl zůstat v zapomnění někde hluboko v televizních archivech - toť nápad hodný blázna. Ale pokud někdo stejně hledá trapné trapoty trapně trapnotizované trapným trapákem, má možnost je najít právě na Primě. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhá v divadle Palace. (Halloween9)

Reklama

Reklama